Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozdělení podílu v s.r.o. - ocenění know-how?

tomu bych snad i rozuměl a zřejmě nebude celej proces tak jednoduchej.
Původně jsem chtěl koupit právě to hotové srčko, oni tam dokonce píšou, že není třeba těch 200k, řešilo se to na ekonomický v redsnejkovo-vlákně. L-Core to tam popisuje, nicméně bych to chtěl vidět v praxi.

Každopádně co mi nejvíc vrtá hlavou je ten systém. Já potřebuju určitou výši investice a jsem ochoten jít do jisté výše podílu. Vždyť to je elementární info pro každého investora a všichni s tím operují od začátku. Pokud to je jak řikáš, je takové základní info úplně k hovnu, protože po ocenění to může být hodnota jednoho % úplně jiná. Každej by pak musel před oslovením investora udělat soudní ocenění, nebo shánět prachy či jiné statky v hodnotě svého podílu před transakcí, aby daný podíl opravdu získal/ručil. Moc nechápu, že jednou to jde (nezávisí na výše ručení) a jednou to nejde.
Je to těžká džungle a v úterý či středu sem hodím, co mi řekl právník.

Edit: když nad tím přemýšlím, pokud tedy podepíšu (jako majoritní vlastník a správce vkladu), že jsem splatil svůj podíl v jakékoliv výši, celý proces proběhne? (budu tedy dlužit srčku to, co si podepíšu)
Jenže nechce se mi věřit, že tohle je legální.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny