Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nucené přeparkování

řeknu tro jednoduše, protože se mi stalo, že mi sem tam někdo objel auto klíčem jak se vracel z hospody nebo 2x vykradl naftu, tak jsem si postavil přístřešek a zajiždím autem k sobě do zahrady.
Teď se může stát, že buď nevyjedu ze zahrady nebo mi poničí auto bo budu muset stát jinde.
Takže mám nárok na odškodné od obce, nebo si to budu muset zaplatit, nebo si zaplatit pojistku? Jde o to, že mi buď budou bránit v užívání věci, nebo mi zabrání vjezdu na pozemek.
Další věc, už mi shodili skoro půlku plotu, je ta v uhlu 60 stupňů, apč ho používají jako stojan na výbavu a sem tam se opře bagr nebo se uthne krajnice s tatrou a sveze se to, budou mi frezovat sfalt a zřejmě poškodí betonový nájezd od garáže, kde se modernější automobili nevlezou.
Tak jak teda, mám nárok na nějaké přemostění abych mohl vjet? Odškodnění za poškozený plot nebo poškozené auto, pač si ho nebudu moct chránit.
Musí mě informovat, že začínají teď stavět, nebo si mohou vykopat díru a zablokovat mě? A co s odstavením techniky? Teď mi hodili přímo před branku bednění na výkopy a babička plot jaksi nepřeskočéí jako já, psa tež nevyvedu a ani k popelnici se nedostanu. Jedno auto mám zablokované mezi 2 tatrami a bagrem a ani ho už neodvezu.
Naplánovat se nic nedá, jezdí si podle počasí, zkoušel jsem se s nima domluvit, ale vůbec semnou nemluví a ignorují mě.
A to jsem ráno přijel, vlezl do sprchy a teď nevyjedu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny