Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nucené přeparkování

Zdravím.
Nevím kde to patří, ale vcelku mě to zajímá, co kdyby nastala nemilá situace co dělat.
Naše městečko má cca 6000 obyvatel a zrovna se u nás dělá kanalizace. Už jsem si zvyknul, že občas musím najet o 6km víc, abych se s autem dostal domů.
Ale nyní se začíná kopat na naší ulici přímo po naší straně.
Pokud budu muset auta zaparkovat jinam z důvodů, že nevjedu na svůj pozemek pod přístřešek, kdo řeší když se vozidlům něco stane? Například vykradení, poškození či zcizení?
U nás se poměrně rozmohla trestná činost, jsme v sousedství velkých měst a omezení policie a nenechavost zlodějů poměrně děsí místní obyvatele. Měsíčně vyradená pumpa, samoobsluha, zdravotní středisko, proražené nádrže, několi vykradených domů ikdyž majitelé spali a obvodní policie má jen jednu hlídku a městská taky a nestíhá se.
Druhá možnost je, že o pár kilometrů dále de je již púostaveno dělníci kamarádovi nic neřekli a před vjezdem na pozemek mu vykopali 2 metry díru, on se po noční probudil a auto měl několik dní k ničemu. Tak nevím jakou možnost volit zda riziko blokování auta nebo jeho poškození. Zdůrazňuju že parkujem na pozemku 3 auta a všechny se denně využívají na cesty do zaměstnání kvůli špatné dopravní obslužnosti.
Děkuji za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny