Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem parkování

Vyhlaska nehovori nic, hovori o tom konkretny paragraf zakona. To by ako pravnik mohol vediet. Navyse mylne uvadzal metre, tie su tiez uplne ine. Inak si isty, ze in bol zmerat tu vzdialenosti, ked poucal policajtov, ze sa dopustaju protipravneho jednania?
Cisla, ktore tam sukal boli nezmysli, pouzil cislo neexistujuceho paragrafu (haha(, odvolanie na ustavu bolo uplne mimo misu a vrcholom bola aroganacia a ten sube tam necpohopil asi nikto. Mlel rychlo, asi bol na nejakom skoleni, ani profesionalny pravnik by sa nevedel branit, pretoze vsetky paragrafy nedrzi nikto v hlave. Policajti spravili chybu, ze ho nepoucili a neignorovali, ze neopakoval vyzvy na predlozenie dokladu totoznosti, ze ho nevyzval, aby upustil od konania, ktore mari cinnost policajta pod.
Tykanie a vykanie mame zavedene v pravidlach spravania, moralne pravo nie je sice pisane, ale napriek tomu ho dodrzujeme (napriklad sa zdravime, dakujeme, tykame si, vykame, prosime a pod). Slusny clovek sa nema dovod spravat sa takto, debil ano.
Nemam rad arogantnych blbcov, je mi jedno, ci je to policajt alebo pravnik, ale v tomto pripade nie je akykolvek dovod fandit domnelemu pravnikovi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny