Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamace kola

Byt tebou toto nenecham tak lebo toto prekrocilo slusne medze v niekolkych aspektoch.
Mam zopar desiatok tisic kilometrov na bicykli odjazdene a vzdy som si ho servisoval sam (vratane vypletov rafikov napriklad), takze problematike celkom rozumiem a to co popisujes je sa ani neda nazvat amaterizmom, ale dand rovno dilentatizmom.
Bohuzial nie je jasne, co ti menil presne, bolo by fajn skontrolovat si na fakture/bloku, ze ake suciastky tam menil. Podla vsetkeho asi zadne ozubene kolecko a retaz, tam by som to cenu este skusol aj ked to navysenie je neopravnene. Mal na teba kontakt, kazdy slusny servis zavola zakaznikovi predtym nez navysi cenu opravy. Oni to neurobili co je pravne napadnutelne. Uz tu si mal zacat protestovat. Nejake dratky bude asi vymena ocelovaho lanka na prehadzovackach, co su desatkorunove zalezisoti. Zaujimave, ze tebe sa cena navysila o 780. Fakt by som rad videl tie rozpisane polozky na fakture.
Vrcholo je vymena predneho ozubenia, pretoze ked skace retaz tak to predsa musi vidiet, ci skace vpredu alebo vzadu. Navyse takato zavada sa vacsinou odhalit aj pohladom, pozriem na zuby a vidim, ci bude retaz skakat alebo nie.
To s tym pisomnym suhlasom na nasadnutie na bicykel beriem ako zly vtip.
Postup by mal byt asi nasledovny. V prvom rade si pozriet, co ti menili a za aku cenu. Potom trvat na tom, ze chces mat bicykel za tie peniaze co si zaplatil v slusnom stave. Slusne peniaze = funkcny bicykel. Pokial by sa vzpieral trvaj na reklamacii, rozhovor si nahraj na mobil, pripadne si vyziadaj pisomne stanovisko od nich. V takychto pripadoch casto zabera COIka, takze ju kludne spomen a v pripade potreby sa na nu obrat. Hlavne mensich zivnostnikov dokaze inspekcia poriadne potrapit ak treba.
Zasiel by som si aj ku konkurencii a nechal si predbezne nacenit cenu opravy u nich podla faktury co mas, aby si zistil, ci boli pouzite ceny obvykle na trhu.
Ak nic nezaberie je posledna moznost advokat, podla popisu by toto mal vyhrat aj koncipient, takze jedine co ta moze strasit je moznost zdlhaveho sudneho pojednavania.
Btw za 3k ti spravim zo starej ukrajiny kakavkovonebickovy bicykel, takze fakt nerozumiem preco k tomuto celemu doslo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny