Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamace kola

Pan je okrem toho, ze vsade bol a vsetko videl aj odbornik na bicykle? Ja si dovolim tvrdit, ze celkom som aj ked uz par rokov aktivne nejazdim.
Ta cena primerana nie je zdaleka ak by menil aj celu kazetu zadnu spolu s retazou a koleckami na prehadzovacke aj s robotou (maximalne 1h a to dost prehanam, ja by som vymenu spravil za cca 15min aj s nastavenim) to vychadza pod 1000 czk a to som zapocital servisakovi slusnych 250 czk/h (predpokladam horsky bicykel).
Samozrejme mohol mu menit aj predne prevody, pripadne cele stredove zlozenie, ale to mu mal predtym oznamit a nie si menit na bicykli co chce podla vlastneho uvazenia. Navyse ak bola cena opravy dohodnuta na cca 1000 czk.
Btw aj skusenejsi cyklista dokaze odhalit pricinu skakajucej retaze pomerne rychlo, takze profesionalny servisak nebude menit postupne suciastku za suciastkou metodou pokus omyl.
Bolo by fajn keby sme, ale videli co bolo naozaj na to bicykli menene.
Sud je posledna moznost, COIka dokaze v tomto pripade pomoct ovela efektivnejsie hlavne ked bude reklamovat celu opravu ako taku (predpokladam, ze servis mu nic neuzna).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny