Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zlodeji myšlienok

Co mas furt s tym ohovaranim? Akoze na poradnu pride amicky producent a precita si v slovencine, ze si ich obvinil, ze ti ukradli dielo, kupis si listok prvej triedy do Frankfurtu a odtial do Viedna a potom pridem taxikom do Bratislavy, kde zajde za drahou advokatnou kancelariou, ktora berie 100 eur/h poradenstva, aby skoncipovali zaloba na teba za ohovaranie?
Uzi jednu tu cervenu a jednu zelenu pirulu a snad ta to prejde.
Navyse premlcane nic nemusi byt, takze zaloby sa robia na medzinarodnych sudoch, kde platia kusok ine zakony ako u nas. U nas by to mozno premlcane nebolo tiez.
Inak stale som nevidel v com ta kopirovali, si uviedol par zmatenych udajov, ale nic co by nasvedcovalo kopirovaniu. Vies, ze napriklad v hudbe je plagiatorstvo a kopirovanie presne definovane povolenym poctom taktov? Mozno je nieco podobne aj pri tvorbe literatury.
Ziadnu ochranu mat nemusis, staci, ze dielo preukazatelns stvoris (idealne oficialne malonakladovycm vydanim) a kopirovat sa nebude, keby aj je to uz pravne napadnutelne.
Zaujimalo ta niekedy ako sa dostali zahranicne studia na nejaku bohom zabudnutu stranku na v pidi state v Europe (ked vacsina z nich ani nevie kde to je) a ako to, ze ich zauajala zrovna tvoja poviedka pisana v jazyku, ktoremu nerozumeju? Nezda sa ti to trosku pritiahnute za vlasy? Lebo mne hej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny