Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zlodeji myšlienok

Tiež si nad tým lámem hlavu ale nieje možné aby dvaja ľudia napísali temer identické diela. Naviac nie som v tom sám lebo aj desať ďalších autorov si všimlo neobviklú podobnosť niektorých amerických filmov z ich dielami.
Tak porovnanie:

h2O:stačí pridať vodu-Tri dievčatá prichádzajú na ostrov Mako,kde spadnú do diery a ocitnú sa v mesačnej jaskyňi,kde sa v jazierku pri svite mesiaca zmenia na morské panny.
Poklad z ostrova Rapa Nui- Zuza dievča čo žije na ostrove jedného dňa otcovi ukradne čln a vydá sa na ostrov aby tam našla poklad,ktorý tam podľa legendy má byť. Čosi ju vydesí a ona padne do diery a ocitá sa v mesačnej jaskyni,kde nachádza poklad a po vstupe do mesačného jazierka sa mení na morskú pannu.
h2O:stačí pridať vodu-Dievčatá čo sa premenili na morské panny sa volajú Clio,Ema a Rikky
Rusalka- Dievčatá čo sa premenia na rusalky sa volajú Martina,Ema a Lucia.
h2O:stačí pridať vodu-Vo finále II. séria sa stretnú Clio,Ema a Rikky v boji zo Šarlotou.
Totém- Vo finále mojej série sa stretnú v boji Anika,morská panna z Anak,chobotničou pannou a oni dve ešte z Kolmétou,Nagou.
h2O:stačí pridať vodu-Okolo dievčat sa stále obšmieta chlapec Lewis a skúma ich krv kožu i šupiny. A je im vždy nápomocný.
Vedec- Tri dievčatá prichádzajú na dovolenku a tu sa okolo nich začne obšmietať akýsi muž,ktorý sa predstaví ako sprievodca ale nieje ním. Všetky tri dievčatá unesia a vo svojom laboratóriu ich pichne sérum po ktorom sa z jednej stane Morská panna,z druhej Siréna a z tretej zasa Naga.

Detailné podobnosť by boli asi na 10 strán uviedol som len najpatrnejšie príklady. Plus neuvádzam kamarátkinu sériu Plážový bar vs Džusbar z H2O stačí pridať vodu. A takto by som mohol pokračovať donekonečna. Všetky hore zmienené diela boli publikované na webe ešte v 2001/2002 a serial bol natočený až 2006. Bol som okamžite v 2010 za právnikom ale ten sa mi vysmial že s toho nepozerá nič a neodpustil si poznámku že ak chcem naozaj veľké peniaze,nech si zlomím v zime pri hypermarkete nohu. No uznajte!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny