Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plná moc k jednání ohledně vrácení vozidla/Půjčovné

Zdravím vás :)
Potřebuji poradit.(co bych tady taky dělal že ?:) )

v Pondělí jsem byl na policii, s tím že předchozí pronajímatel zabavil mé Babičce (neoprávněně - nic mu nedlužíme - tedy zatím neposlal žádné odpovídající faktury-excelová tabulka je opravdu nevyhovující)osobní automobil Alfa Romeo 145 1.6 i.e. které jsem měl z důvodu opravy motoru "doma" na opravu.

Nicméně při "nelegálním" vystěhování (zde - http://pravo.poradna.net/q/view/2273-vyhozeni-z-by tu-neopravnene-zadrzeni-veci ). mi byl zadržený výše uvedený osobní automobil.

Policista mi sdělil, že vzhledem k tomu že automobil je nepojízdný, si mohu v případě nenávracení vozidla v "jeho" daný termín dle jeho časových možností(mohu mu dát nějaký limit ?Třeba 14dnů ?Aby mi nebylo řečeno že jej vrátí za 1 rok) mi má vrátit výše uvedený osobní automobil, jinak mu bude naúčtováno "půjčovné" (průměr cca 1.500kč/den)-Je nějaká horní částka kterou si mohu napsat ?

Takže, potřeboval bych nějak pomoct s plnou mocí předmětu shora uvedeného a s dopisem panu pronajímateli s oznámením navrácení vozidla, v případě nenavrácení vozidla že mu bude naúčtované půjčovné - policista při sdělení co mám napsat (opravdu jsem neměl šanci si vše zapamatovat) mi řekl že mám napsat něco ve smyslu Vážený pane, v řešení případu navrácení vozidla dle trestního/občanského práva vás žádám o navrácení vozidla, v případě že nebude vozidlo navráceno vám může být dle občanského práva naúčtováno půjčovné ve výši. Sdělte mi kdy bude osobní automobil navrácen.
-Takhle to řečeno opravdu nebylo a je to nedostačující, nicméně několikrát v tom bylo napsáno dle občanského/trestního práva..
Díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny