Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nájemní byt - Zvířata

Dobrý den,

Zanedlouho se budu stěhovat od rodiny. Jenže sebou budu brát Varana,Hroznýše,Šváby,Myši(ty ale nejspíš ne nechtěl bych to v bytě čichat). Je problém mít tyto zvířata v nájemním bytě?

Vím že se tu něco hodně podobného na poradně řešilo že si dokonce nějaka sousedka na takového chovatele stěžovala a hrozila mu vystěhováním. Ale už sem to nenašel a nevím jak to dopadlo.
Musejí o tom všichni sousedi vědět?

Díky za odpovědi pěkný zbytek dne.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak u nás se akorát něco děje. Máme mít nové výtahy, navýšení nájmů (tedy příspěvků do fondu údržbu… poslední
druhej 10.09.2013 09:59
druhej

Tak u nás se akorát něco děje. Máme mít nové výtahy, navýšení nájmů (tedy příspěvků do fondu údržbu domu) již proběhlo, úvěr nám byl schválen. Družstvo Krušnohor, které se nám stará o správu domu, tak nás TLAČÍ do svého dodavatele, který ale není schopen (nechce!) oznámit výrobce výtahů a dalších komponent, které chce použít. Takže pravděpodobně díly polské, čínské, apod. Původně mu byla zakázka ze strany Krušnohoru rovnou přiklepnuta bez výběrového řízení, což náš předseda představenstva vlastníků (ještě viz níže) zamítnul. Dokonce to došlo tak daleko, že členové představenstva družstva jeli na chatu za jedním s představenstva vlastníků, aby ho zlomili do jejich dodavatele. Což se jim podařilo. Dále se jim povedlo zlomit všechny 3 z představenstva vlastníků (jsou všichni hodně staří, ale hodní lidé) a ti odvolali našeho předsedu sdružení vlastníků bytů, který proti té firmě vystupoval. Teď budeme mít schůze a bude se hlasovat o tom, že bychom se Krušnohoru zbavili.

Je mi jasné, že odborné výrazy používám asi špatné, ale pro představu to snad stačí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru