Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odmítnutí reklamace II.

Nejsem odbornik na problematiku reklamaci, treba da nekdo kvalifikovanejsi odpoved, ale dle meho nazoru mas smulu, bud si zaplatis opravu nebo ten kram vyhod. Pokud mas po zaruce, tak se s tebou bavit nebudou.
Jinak 2 leta zaruka se natahuje o tu dobu, kdy byl v servisu, teda psal jsi ze 2x po mesici, takze 2 roky a 2 mesice, pokud tahle doba uplynula, tak moc sanci nemas.

Jedinne co je, zda opravdu ubehla zaruka pri posledni reklamaci, kterou jsi neuznal a vyrobek zpet neprevzal, teda zda zaruka ubehla drive nez jsi to do reklamace dal. Pokud ano, tak smula. Pokud neubehla a v zarucni dobe to bylo jeste v den, kdy jsi to na tu posledni reklamaci dal, tak se s nima budes muset soudit, soudni znalec by ti mel potvrdit, ze je na stroji vyrobni vada a teda mela byt reklamace uznana. Nevim, jak ale to presne udelat, protoze ty nemuzes ten stroj z reklamace prevzit a potvrdit jim, ze to byla neopravnena reklamace, coz po tobe budou urcite pri prevzeti chtit. No k soudu budes stejne potrebovat pravnika, tak ho kontaktuj jako prvniho a az potom dle jeho rad dalsi kroky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny