Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Troubení v obci

Lenže to, čo si dovolila v trestnom konaní boľševická, ľudovodemokratická justičná talármafia proti tejto vyšinutej žene zo Štúrova, je a bude v rozpore s platnými zákonmi právneho štátu SR.

Dokonca si mafia dovolila zatvoriť nevinnú, netrestanú štátnu občianku SR násilím proti jej vôli do nezákonnej väzby, ako ťažkého zločinca, ktorý spáchal tr.skutok nad hranicu tr.sadzby 60 mesiacov nepodmienečne prípadne sa zámerne vyhýbal OĆTK.

Dôvod:

Jedná sa výhradne o občiansko právny spor, ktorý je výhradne v kompetencii riešenia obce, starostu obce a spol. štátnych orgánov.

To, že pošahaná ženská si na svojej ústavou chránenej nehnuteľnosti púšťala akýkoľvek zvukový prejav, ktorý nepresahoval pri opakovaných meraniach hladinu hluku 45 decibelov meraných na verejnej komunikácii či susediacich parcelách, pričom striktne dodržiavala platný zákon určujúci hodiny nočného kľudu a pokoja od 22.00 hod. do 6.00 hod SEČ, nespáchala žiaden skutok. Tobôž nespáchala trestný čin či prečin s hornou hranicou odňatia osobnej slobody do 60-mesiacov nepodmienečne.

Ženská sa mala riešiť zvyšujúcimi opakovanými pokutami až po odpojenie od prívodu energií el.siete. Ak by si zaobstarala generátor, odmietla by plniť zmluvné pokuty, mohlo by sa pristúpiť cestou súdu k exekučnému vymáhaniu pokút až po zhabanie nehnuteľnosti.

Ak by ženská previedla nehnuteľnosť na blízku/cudziu, tretiu osobu, podal by sa návrh na súd s predbežným opatrením na prešetrenie zdravotného stavu pred lekárom z odboru psychiatrie a psychológie s prípadným liečením v ústave pre vyšinutých. Sú to stále legálne možnosti podľa Obč.zákonníka, Správneho poriadku a Súdneho poriadku.

Mám za to, som objektívne presvedčený, že ak bude náhodou táto žena nezákonne v trestnom rozkaze alebo po odvolaní právoplatne odsúdená trestným súdom (zrejme iba podmienečne), musí vyhrať spor so SR, najprv na Ústavnom súde SR a ak neuspeje, následne v Štrasburgu so zaplatením spôsobnej materiálnej a imateriálnej škody orgánmi s právnou subjektivitou s nezákonným obmedzovaním a pozbavením osobnej slobody väzbou proti eštébáckej, zločineckej, fašistickej mafie grázlov vykotenej z radov lumpenproletariátu.

Pevne verím, že si takýto nezákonný trestný rozsudok nezoberie na triko normálny sudca všeobecného súdu, ktorý si ctí platnú legislatívu a ústavu s procesne nadradenou Listinou ľudských práv a slobôd spolu s Dohovorom.
---------------------------------------------------
PS: Ešte som poriadne text nezavesil, a už nejaký horlivý pako, ktorý neovláda platné zákony, medzinárodnú legislatívu, jeho právne povedomie na nulové, kliká na mínus, ako utrhnutý z reťaze.

Pritom nemá voči môjmu textu jediné legislatívne opodstatnené a ošetrené vyjadrenie ktorým by dokázal odporovať, že nemám pravdu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny