Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Troubení v obci

Dobrý den,
v malé vesnici, kam jsem se přistěhoval, na sebe lidé troubí na pozdrav. Normálně bych to toleroval, nebýt malého synka, kterého to vždy budí.
Troubení v obci za jiným účelem než při nebezpečí je zákonem zakázáno. Obec to však řešit nechce - prý to chce "vzájemnou toleranci". Jaký mám zvolit další postup? Obrátit se na policii? Na kraj? Domlouvat se sousedy jsem se zkoušel... prý "jo jo" a druhý den zase troubí jak na lesy. Děkuji.

Předmět Autor Datum
viděl jsi film "Kulový blesk"? Pokud ano, vzpomeň si, jak se tam plašili špačci. Můžeš takto otestov…
touchwood 15.10.2013 20:05
touchwood
Snažím se na to zatím jít po dobrém - zveřejnit ve zpravodaji prosbu k spoluobčanům (na obecní web m…
Moas 16.10.2013 07:31
Moas
a kombajnům, a těm starejm traktorům a autům bys nechtěl náhodou zakázat ten kravál co dělaj jen jíz…
kamzl 17.10.2013 21:38
kamzl
Kombajny, auta, traktory, kohouti, psy, krávy, sekačky... nic z toho mi nevadí. Ano, je to vesnice.…
Moas 18.10.2013 11:51
Moas
Dobrý den.take mám problém se sousedy co bydlí vedle stáří mladí když odjíždějí tak troubí hlasitě d…
Monousek 08.09.2018 14:00
Monousek
S týmto "italiáno" mentalitou dedinčanov (vesničany) nič nenarobíš, ako keby si chcel zakázať v Ture…
Nuda 08.09.2018 16:23
Nuda
Klin sa klinom vyráža. Zožeň si riadnu lodnú sirénu, namontuj na strechu. Ráno v nedeľu, keď všetci…
yYy 08.09.2018 18:58
yYy
Lenže to, čo si dovolila v trestnom konaní boľševická, ľudovodemokratická justičná talármafia proti…
ahasver.chamachir 09.09.2018 09:35
ahasver.chamachir
Trepeš piate cez deviate. Prípad sa prepracoval postupne a v zmysle platného práva až na najvyšší sú…
ok 09.09.2018 10:43
ok
Jasné, že tupci naštepení (nakvasení) eštébáckou, boľševickou lúzou, ktorí represívne zatvárali do b…
Nuda 09.09.2018 11:43
Nuda
Ak chceš podporovať sám seba, tak zmeň nielen nick, ale aj IP adresu. Čin bol klasifikovaný ako tres…
ok 09.09.2018 12:19
ok
Sedím si, hoviem a disponujem s viacerými PC mašinami, ak žiadaš o vysvetlenie. Moje rozdielne, pozm…
Nuda 09.09.2018 13:06
Nuda
Z dejín internetu: 1989 – Tim Berners-Lee publikuje návrh vývoje WWW (Information Management: A Pro…
ok 09.09.2018 14:04
ok
Si v úzkych, človeče nešťastná. 1994 – Internet se komercionalizuje - chápeš, na akej úrovni som bo…
Nuda 09.09.2018 14:48
Nuda
Postupne nadobúdam k tebe rešpekt. Máš vzdelanie rigorózneho páva (ako sám píšeš a rozširuješ tým mo…
ok 09.09.2018 15:10
ok
Máš ešte niečo konkrétne a podstatné k nezákonnému obmedzovaniu osobnej slobody a iné v prípade štát…
Nuda 09.09.2018 15:42
Nuda
A ako to súvisí s "troubením v obci?"
ok 09.09.2018 15:48
ok
Prečítaj si, z čoho bola obvinená! A potom tu netrep tie svoje choré výplody. Ty sám ani nevieš, čo…
yYy 11.09.2018 19:12
yYy
Stalking - trestný čin nebezpečného prenasledovania. Z akého-že vyšpekulovaného (ne)-trestného skut… poslední
ahasver.chamachir 11.09.2018 21:00
ahasver.chamachir
Nejen více pc s různými nicky, ale asi irozštěpenou osobnost, stihoman-eurofob, antijustiční symptom
psycho destine 09.09.2018 17:06
psycho destine
Mám atestáciu tiež z psychológie: človeče zlatá, kde si medzi tvrdou stolicou na WC zatápal v slovní…
Nuda 11.09.2018 18:38
Nuda
"Mám atestáciu tiež z psychológie" To nie je atestácia, ale diagnóza.
ok 11.09.2018 18:59
ok

Snažím se na to zatím jít po dobrém - zveřejnit ve zpravodaji prosbu k spoluobčanům (na obecní web mi to nicméně vylepit nechtějí).
To mi bylo přislíbeno, celkem mě ale udivuje snaha zamést to pod koberec a neřešit opakované porušování zákona občany. Nečekám, že by obec nějak drsně prosazovala zákon, nějaké "přátelské" upozornění občanů by ale mělo být v obecním zájmu.
Nejsem nějaká cíťa, toleruju všechno všem - od štěkání psů až po křik dětí. To prostě k životu patří. Ale tohle mě prostě točí.

a kombajnům, a těm starejm traktorům a autům bys nechtěl náhodou zakázat ten kravál co dělaj jen jízdou, nemluvím třeba o kohoutech a psech a bučících kravách apod.

Si zvykneš, to je vesnice.

Když se budeš moc angažovat tak tě pak nikdo nebude mít na vsi rád(slušně řečeno) a věř že ti to za to nestojí.

Kombajny, auta, traktory, kohouti, psy, krávy, sekačky... nic z toho mi nevadí. Ano, je to vesnice. Nevadilo by mi ani to troubení, kdyby to malého nevytrhávalo ze spánku, z klidu při kojení atp. To jsem ostatně psal už nahoře - problém je to pro kojence, ne pro mě.

Jestli mě někdo na vsi nebude mít rád, to je mi jedno. A pokud mě nebude mít rád nějaký trotl, jehož jedinou životní radostí bylo troubení na klakson své stodvacítky, tak to mi je teprve jedno.

Dobrý den.take mám problém se sousedy co bydlí vedle stáří mladí když odjíždějí tak troubí hlasitě dlouho na pozdrav ale vždycky ne u jejich domu ale u našeho pod našima okny je tu úzká cesta pro jedno auta je to provokace ale nemohu se taky ničeho domoci starosta mi řekl ať jim řeknu že mi to vadí ale za následek bylo to že to dělají víc a častěji.
Nezjistil/a jste něco jak by bylo možné se bránit?

https://www.epravo.cz/top/clanky/klakson-troubeni-v-cesku-a-ve-spanelsku-106389.html

S týmto "italiáno" mentalitou dedinčanov (vesničany) nič nenarobíš, ako keby si chcel zakázať v Turecku vytrubovanie.

Čím silnejšia trumpeta (ideálne sú tie kompresorové na stlačený vzduch s prídavnou expanzkou s troma bambitkami pod nápravnicou s maximálne rozladeným akordom), tým väčší macho.

Jedine požiadaj inšpektorát PZ ČR za súčinnosti obce, nech ti práskne na tyč pred vjazdom do ulice túto značku: Obytná zóna http://ix.sk/D1EAZ

Klin sa klinom vyráža.
Zožeň si riadnu lodnú sirénu, namontuj na strechu. Ráno v nedeľu, keď všetci pekne ešte drichmú - tak ju spusti.
Ihneď budeš mať odozvu. A pekne sa s nimi dohodni - buď prestanú trúbiť ako debovia - potom i ty prestaneš robiť nedeľný budíček, alebo ak nie - budíček bude pokračovať.

U nás na juhu Slovenska v Štúrove jedna šibnutá 16 rokov od 6:00 do 22:00 púčťala jednu áriu Placida Dominga, nepomáhalo nič, až súd to rozhodol. Dokonca jej policajne odmontovali reproduktory, alarmy, zhabali prehrávacie zariadenie a ju poslali do basy.

Lenže to, čo si dovolila v trestnom konaní boľševická, ľudovodemokratická justičná talármafia proti tejto vyšinutej žene zo Štúrova, je a bude v rozpore s platnými zákonmi právneho štátu SR.

Dokonca si mafia dovolila zatvoriť nevinnú, netrestanú štátnu občianku SR násilím proti jej vôli do nezákonnej väzby, ako ťažkého zločinca, ktorý spáchal tr.skutok nad hranicu tr.sadzby 60 mesiacov nepodmienečne prípadne sa zámerne vyhýbal OĆTK.

Dôvod:

Jedná sa výhradne o občiansko právny spor, ktorý je výhradne v kompetencii riešenia obce, starostu obce a spol. štátnych orgánov.

To, že pošahaná ženská si na svojej ústavou chránenej nehnuteľnosti púšťala akýkoľvek zvukový prejav, ktorý nepresahoval pri opakovaných meraniach hladinu hluku 45 decibelov meraných na verejnej komunikácii či susediacich parcelách, pričom striktne dodržiavala platný zákon určujúci hodiny nočného kľudu a pokoja od 22.00 hod. do 6.00 hod SEČ, nespáchala žiaden skutok. Tobôž nespáchala trestný čin či prečin s hornou hranicou odňatia osobnej slobody do 60-mesiacov nepodmienečne.

Ženská sa mala riešiť zvyšujúcimi opakovanými pokutami až po odpojenie od prívodu energií el.siete. Ak by si zaobstarala generátor, odmietla by plniť zmluvné pokuty, mohlo by sa pristúpiť cestou súdu k exekučnému vymáhaniu pokút až po zhabanie nehnuteľnosti.

Ak by ženská previedla nehnuteľnosť na blízku/cudziu, tretiu osobu, podal by sa návrh na súd s predbežným opatrením na prešetrenie zdravotného stavu pred lekárom z odboru psychiatrie a psychológie s prípadným liečením v ústave pre vyšinutých. Sú to stále legálne možnosti podľa Obč.zákonníka, Správneho poriadku a Súdneho poriadku.

Mám za to, som objektívne presvedčený, že ak bude náhodou táto žena nezákonne v trestnom rozkaze alebo po odvolaní právoplatne odsúdená trestným súdom (zrejme iba podmienečne), musí vyhrať spor so SR, najprv na Ústavnom súde SR a ak neuspeje, následne v Štrasburgu so zaplatením spôsobnej materiálnej a imateriálnej škody orgánmi s právnou subjektivitou s nezákonným obmedzovaním a pozbavením osobnej slobody väzbou proti eštébáckej, zločineckej, fašistickej mafie grázlov vykotenej z radov lumpenproletariátu.

Pevne verím, že si takýto nezákonný trestný rozsudok nezoberie na triko normálny sudca všeobecného súdu, ktorý si ctí platnú legislatívu a ústavu s procesne nadradenou Listinou ľudských práv a slobôd spolu s Dohovorom.
---------------------------------------------------
PS: Ešte som poriadne text nezavesil, a už nejaký horlivý pako, ktorý neovláda platné zákony, medzinárodnú legislatívu, jeho právne povedomie na nulové, kliká na mínus, ako utrhnutý z reťaze.

Pritom nemá voči môjmu textu jediné legislatívne opodstatnené a ošetrené vyjadrenie ktorým by dokázal odporovať, že nemám pravdu.

Trepeš piate cez deviate. Prípad sa prepracoval postupne a v zmysle platného práva až na najvyšší súd, ktorý svojim rozsudkom (snáď už konečne) zabezpečil výkon práva obce. Teda nerozhodol o prípade samotnom, ale potvrdil nariadenie obce a platnosť rozhodnutia obce. Za nedodržanie nariadenia obce (teraz už právoplatného, potvrdeného neodvolateľným rozsudkom NS) ženskej hrozí pokuta do 1700€. Predpokladám že, ženská platí aj všetky súdne trovy. Možno to nestačí, starosta potom môže pokutu opakovať a vymáhať pokutu exekučne. Bližšie je to popísané na napr.:
https://www.interez.sk/spievajuci-dom-v-sturove-nedokazal-umlcat-ani-najvyssi-sud/

Jasné, že tupci naštepení (nakvasení) eštébáckou, boľševickou lúzou, ktorí represívne zatvárali do basy vnútorných nepriateľov spoločnosti (ak ich porád nepicli na kapitalistických hraniciach s celou rodinou), nikdy nepochopia rozdiel medzi výkonom v oblasti trestného práva s nezákonným obmedzením osobnej slobody väzbou, vs. klasického občiansko-právneho sporu, ktorý sa dá riešiť promptne a bez prieťahov bez toho, aby zatiaľ svojprávneho štátneho občana SR, boli nútení násilím deportovať za účasti PZ SR do komunistickej, eštébáckej, nezákonnej väzby s jeho protiústavným obmedzovaním na osobnej slobode. Capíšto Italiáno?

Ako za Stalina, porád ju mali nespratnú ženštinu nechať skapať do gulagu.

Ako hore uvádzam. Ak došlo náhodou v prípade Štúrova k nejakému priestupku, jedná sa o výhradne občiansko-právny spor, ale nejedná sa o trestno právnu rovinu so zásahom do ľudských práv spojených s obmedzovaním osobnej slobody vo väzbe z procesného postavenia Tr.zákona, ako pokračujúceho prípravného konania na trestno-právny postih s nepodmienečným odňatím slobody.

Za prípadné priestupky proti spoločenskému, civilnému, správaniu, ktoré je evidentne porušované pod dobu šestnásť rokov, sa nezatvára do CPZ ani do väzby. Toto si dovolí na SR jedine fašistická, eštébácka mafia vrahov, komunistických vypatlancov a eštébáckych kriminálnikov nasáčkovaná medzi justičnou talármafiou.

Nejaké opravné ex post rozhodnutia NS SR či ÚS SR, nie sú relevantné. Baba sedí vo väzbe, ako ťažký zločinec. Dôležitý bol nezákonný zásah policajskej lúzy, lebo tieto veci sa dajú riešiť civilizovanou cestou v zmysle dostatku platných zákonných noriem. Až by si baba rozmyslela, či môže porušovať nejaký platný zákon podľa Obč.zákonníka.

Kde to žiješ? Medzi vypatlanou lúzou Sľovákov, potomkov vodcu Stalina, kde sa nerešpektuje platné právo.

Sľováci patria medzi mogolov, do CCCP, či skomunizovaného Ruska, nie medzi demokratickú EÚ.

Ak chceš podporovať sám seba, tak zmeň nielen nick, ale aj IP adresu.
Čin bol klasifikovaný ako trestný čin nebezpečného vyhrážania a nie občiansko-právny. Občiansko právna stránka veci bola (snáď) vyriešená nadobudnutím právnej moci rozhodnutia obce Najvyšším súdom. S obrovskou výhradou, že čo sa dalo vyriešiť za 16 dní sa riešilo 16 rokov. To ani nekomentujem, ale je to hlavne chyba obce.
Trestno-právna stránka je v konaní - ja sa k tomu teraz nevyjadrujem, lebo neviem ako to dopadne. V každom prípade v trestnej veci sa dajú uplatniť napr. predbežné opatrenie a väzobné stíhanie. O tom rozhodujú sudcovia, nie ty. Ženská bude mať možnosť o prípadnej nezákonnosti sa odvolať v konečnom dôsledku až do Strassburgu. Nepochybujem, že neuspeje. A zásah policajtov bol samozrejme na mieste, lebo dovtedy (16 rokov) nič iné nepomohlo. Mali zasiahnuť oveľa skôr. Aj tu platí, že moje práva končia tam, kde začínajú práva iného.

Sedím si, hoviem a disponujem s viacerými PC mašinami, ak žiadaš o vysvetlenie. Moje rozdielne, pozmeňované nicky, sú evidované priam desiatky na rôznych fórach od roku 1990.
-------------------------------------------

Tu je práve rozpor v zákone, ale ak chceš, ovládaš nielen zákony v oblasti tr.práva či judikatúry, Citujem platný a účinný Tr.zákon:

(1) Kto sa inému vyhráža smrťou, ťažkou ujmou na zdraví alebo inou ťažkou ujmou takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.

(2) Odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) závažnejším spôsobom konania,

b) na chránenej osobe,

c) preto, aby inému zmaril alebo sťažil uplatnenie jeho základných práv a slobôd,

d) z osobitného motívu, alebo

e) verejne.

Pre ešte lepšie pochopenie:
http://www.pravnelisty.sk/rozhodnutia/a249-precin-nebezpecneho-vyhrazania

-------

Skutočnosť, že si štátny občan SR, neporušujúc nočný pokoj a kľud, spustí na vlastnej parcele zvuk, ktorý nepresahuje povolenú hranicu v decibeloch meranú za spoločnými hranicami parciel, neporušuje platný zákon. Stále nechápeš písanému textu v kodifikovanom, úradnom jazyku. (Daj sa liečiť).

§ 127 zákona č. 40/1964 Zb., Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov. Uvedené ustanovenie upravuje povinnosť vlastníkovi veci zdržať sa všetkého, čím by nad mieru primeranú pomerom obťažoval iného, alebo čím by vážne ohrozoval výkon jeho práv.

https://www.zzz.sk/clanok/10031-uroven-hluku-v-obytnom-uzemi-by-nemala-cez-den-presiahnut-50-decibelov

Jedná sa o občiansko právny spor. Pritom baba nám sedí krivo obžalovaná v base, ako ťažký mukel na rozdiel a v rozpore od platných zákonov právneho štátu.

Komunistická mafia SVK vagabundov v rozpore so platnou legislatívou krivo obvinila netrestaného občana s jeho obmedzovaním na osobnej slobode.
---------------------------------------------------------------
Nemusíš ma poučovať, prípad sledujem a mám o jeho priebehu patričný prehľad odhliadnuc od mojich dvoch ukončených VŠ vzdelaní v oblasti rigorózneho páva a stavebného inžinierstva.

Z dejín internetu:

1989 – Tim Berners-Lee publikuje návrh vývoje WWW (Information Management: A Proposal)
1990 – Tim Berners-Lee a Robert Cailliau publikují koncept hypertextu
1990 – končí ARPANET
1991 – nasazení WWW v evropské laboratoři CERN
1992 – připojen Bílý dům (vstup vládních institucí na Internet), oficiálně připojeno Československo (13. února připojeno ČVUT v Pražských Dejvicích)[3]
1993 – Marc Andreessen vyvíjí Mosaic, první WWW prohlížeč, a dává ho zdarma k dispozici
1994 – vyvinut prohlížeč Netscape Navigator
1994 – Internet se komercionalizuje

Ak mám považovať tvoje tvrdenia za pravdivé a ty si bol pripojený na rôzne fóra internetu už od 90-tych rokov, tak si zrejme blízky spolupracovník Tima Berners-Leeho. Klobúk dolu. Aj tak mi nejde do hlavy, kde sa vtedy zobrali tie fóra. Zrejme kecáš, ako vždy.

Postup úradov proti tej ženskej považujem za správny s tou výhradou, že sa to malo vyriešiť v priebehu mesiaca a nie 16 rokov. Nepochopil si, že tu nejde o decibely, ale o vytrvalé obťažovanie, prenasledovanie, neprispôsobenie sa pravidlám spolužitia. Ale nie som právnik, nie som ani obyvateľ Štúrova, vec sa ma netýka a možno mám aj zdravý rozum - takže na to kašlem. Nech to riešia právnici - dúfam, že s vedomosťami budú na tom lepšie ako ty, údajne právnik.

Si v úzkych, človeče nešťastná.

1994 – Internet se komercionalizuje - chápeš, na akej úrovni som bol v tom čase?

Tie tvoj odkazy značia, že si nesvojprávny, ako by povedal klasik Švandrlík v pétépakoch, "Som z toho voláky zmätený".

Dôvod:

Ja sa držím výhradne explicitného a taxatívneho znenia platnej SVK legislatívy pre ktoré nezákonné dôvody je vo väzbe nevinná, bezúhonná štátna občianka SR z Štúrava.

Osobne o.i. viem, že tunajšia bezprízorná lúza milionárskych potomkov nakvasených, ako vyvolených spratkov na PF ÚK, protekčne nacpaných komunistami do talárov v podobe čreva cigánskeho humusu "čuče goja", nerešpektuje ani nedodržuje zákony z ktorých si robí trhací kalendár. Proste v pokľaku poslušne fajčia ctihodní taláramfiáni SR, príkazy a pokyny boľševickej mafie bez posúdenia zákona.

nechci aby som uviedol tisícky protiprávnych rozhodnutí (v trestnom konaní) vzídených z pera predmetnej skomunizovanej, skorumpovanej talármafie SR, za ktoré by v normálnom štáte sedeli sudcovia v base. (napríklad načriem z posledného faux paux v prípade, H.Malinová, ktorý si dodnes nedovolili na príkaz eštébáckej lúzy meritórne ukončiť komunistickí talármafiáni SR, ale ani Maďari).

Presne sa jedná o vzor, ako z čias spred r.1989, kedy na stôl sudcovi otrepali spis eštébáci odetí v kožených raglandoch siahajúc až po členky, pričom počas súdružskej návštevy u sudcu prstom napísali v kožených rukaviciach sudcovi na stôl číslo 14, strachom roztrasený, vďačný, ľudovodemokratický sudca z ľudu priklepol ako bonus v jeho rozsudku pre istotu neželanému živlovi 15 rokov nepodmienečne so zaradením do III.NVS - tzv. nepriateľovi spoločnosti, kulakovi.

Postupne nadobúdam k tebe rešpekt. Máš vzdelanie rigorózneho páva (ako sám píšeš a rozširuješ tým moje vedomosti - doteraz som poznal iba páva bieleho a korunkatého - a sú to dosť hlúpi vtáci), v čase keď sa komercializoval internet si mal svoj súkromný internet aj s množstvom svojich fór, opäť klobúk dolu. A naozaj, "som z teba voľáky zmätený" a naozaj nechápem, čo chceš svojimi kecmi dokázať.

Máš ešte niečo konkrétne a podstatné k nezákonnému obmedzovaniu osobnej slobody a iné v prípade štátnej občianky zo Štúrova?

Velice rád si pokecám, hlavne s expertmi na ľudovodemokratické právo aplikované boľševickou mafiou v praxi.

Len nekomunikujem s židoboľševickou mafiou grázlov naštepených JÚDr., potomkov lúzy chazarov, tupcov, ktorí sa generačne prznili na dvore či pod vozovou plachtou medzi vlastnými, ako bezprízorní potkani. Týchto vagabundov ošperkovaných písmenkami pred menom, máme ako šedú eminenciu dostatok vo vláde permanentne, či šikovných veľkopodnikateľov.

Svojvoľné právo pôvodom vykotené z dielne tupých eštébáíkov a ich parchantov na príkaz boľševickej mafie, musí byť v prvom rade ošetrené platnými zákonmi.

Stalking - trestný čin nebezpečného prenasledovania.

Z akého-že vyšpekulovaného (ne)-trestného skutku bola nevinná, netrestaná, bezúhonná štátna občianka SR políciou prepadnutá, deportovaná do CPZ a do basy, krivo bola obvinená a zároveň krivo obžalovaná komunistickým grázlom prokurátorom CCCP modelu "sui generi", že skončila nezákonne na pokyn mafiána, vyvoleného protekčného grázla v podobe cvičenej opice sudcu nacpatej boľševikmi od taláru s obmedzovaním a pozbavením osobnej slobody v komunistickej base medzi ťažkými zločincami????
-------------------------------------------------------------
Žiaden platný a účinný zákon nemožno aplikovať proti zákonmi dovolenému, zákonmi ošetrenému zvukovému prejavu ktorý:

1./ Nepresahuje hranicu 45 decibelov zvuku opakovane nameraných úradmi na hraniciach výhradného majiteľa nehnuteľnosti.

2./ Ak je dodržaná taxatívna litera Obč.zákonníka v podobe nerušenia nočného pokoja a nočného kľudu v hodinách v trvaní od 22.00 hod. do 06.00 hod. SEČ taxatíne dané Občianskym zákonníkom.

------------------------------------------

Lúza je len len jedna, boľševická čvarga stáda opíc - stádovitosť kreténov nerešpektujúc platné a účinné zákony právneho štátu od 1948 roku, dodnes.

Dôvod:
Preto sa nám vykotilo po roku 1993 HZDS s vrahom Mečiarom, vrahom Lexom (Ducký apod. zavraždených, gen.Lórenc v ČR nepodmienečne na roky odsúdený kriminálik si na Palisádach a Kozej BA1 venčí na slobode svojho čokla, veselo si podniká) až po SMER eštébáckej mafie vrahov na SR, ochraňovaných justičnou talármafiou sudcov.

V skutku sa reálne jedná o komunistami naštepený, vypatlaný hnoj sado-maso voličov SR, ktorých statočne prevychovávali a prevychovávajú komunistickí mafiáni dodnes v svoj obraz.
------------------------------------------------------------------
PS: Je nutné na mieste zastreliť vnútorného nepriateľa socialistickej spoločnosti, muzikálne nadanú ženskú v Šturove, lebo justičný hnoj lumpenproletarátu SR sa rozhodol, ako sa rozhodol, tak ako sa ľudovodemokraticky rozhodol a za jeho bezbrehé, zločinecké rozhodnutie nie je možné mafiána sudcu nijako potrestať.

Opice, lúza vypatlancov, pokloňte sa hlboko do kolien svojim bohom na Olympe, tj.komunistiskej mafii grázlov v talároch.

Ideálna formulácie pre magorov znie:

Rozhodnutie SVK talármafie nie je radno kritizovať ani nijako komentovať, rozhodnutie mafie treba výhradne rešpektovať s ponížením, lebo skončí takýto zlý, neprajný zločinec v base nepodmienečne za tr. činy: Ohováranie, Výtržníctva a Krivého obvinenia ich ctihodnej výsosti. (tj komunistickej, zdegenerovanej, justičnej talármafie vykotenej z tupého, milicionárskeho dutého semena retardovaných debilov boľševikmi ošperkovaných písmenkami JUDr.).

Mám atestáciu tiež z psychológie: človeče zlatá, kde si medzi tvrdou stolicou na WC zatápal v slovníku, než si sa sem, ako tak schopne vykydal?
-----------------------------------------------
S radosťou, svojim "bleskom" fotografickou pamäťou je mi priam nútené listovať po fórach medzi skostnatelou lúzou, ktorá než zo seba dokáže vykotiť jeden súvislý riadok, pritom si medzi riadkami s chuťou na perách usrknem svoj doma pálený 56% 3x destilovaný kalvados z hlbokého Whiskáča, zohriaty v svojej teplej dlani.
----------------------------------------------------
Prečo, a z akého zdravotného dôvodu užívam čistý destilát max. v dávke usrkávajúc si 0,5dcl za 24 hodín denne?

Dobá otázka na telo:

Lebo čistý, opakovane destilovaný alkohol odblokuje zafixované, pretučnené bunky v tele, v cievach, nervovej sústave, tiež detto núti k funkcii skornatelé, nefunkčné, zaspaté pečeňové (játrové) bunky prepchaté Burešovými separátmi vyťažené z kostenej dreni a spol humusu, (odpadu pre zvery), o ktorom sa naštepenej, komunistickej mafii ani nesníva, čím ich predmetný eštébácky grázlel krmí v jeho chutných "vuzeninách a polovuzeninách" či injektovaných kusoch mäsa.

Detto účinný je mentol, len je problém s jeho dávkovaním.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru