Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Troubení v obci

Jasné, že tupci naštepení (nakvasení) eštébáckou, boľševickou lúzou, ktorí represívne zatvárali do basy vnútorných nepriateľov spoločnosti (ak ich porád nepicli na kapitalistických hraniciach s celou rodinou), nikdy nepochopia rozdiel medzi výkonom v oblasti trestného práva s nezákonným obmedzením osobnej slobody väzbou, vs. klasického občiansko-právneho sporu, ktorý sa dá riešiť promptne a bez prieťahov bez toho, aby zatiaľ svojprávneho štátneho občana SR, boli nútení násilím deportovať za účasti PZ SR do komunistickej, eštébáckej, nezákonnej väzby s jeho protiústavným obmedzovaním na osobnej slobode. Capíšto Italiáno?

Ako za Stalina, porád ju mali nespratnú ženštinu nechať skapať do gulagu.

Ako hore uvádzam. Ak došlo náhodou v prípade Štúrova k nejakému priestupku, jedná sa o výhradne občiansko-právny spor, ale nejedná sa o trestno právnu rovinu so zásahom do ľudských práv spojených s obmedzovaním osobnej slobody vo väzbe z procesného postavenia Tr.zákona, ako pokračujúceho prípravného konania na trestno-právny postih s nepodmienečným odňatím slobody.

Za prípadné priestupky proti spoločenskému, civilnému, správaniu, ktoré je evidentne porušované pod dobu šestnásť rokov, sa nezatvára do CPZ ani do väzby. Toto si dovolí na SR jedine fašistická, eštébácka mafia vrahov, komunistických vypatlancov a eštébáckych kriminálnikov nasáčkovaná medzi justičnou talármafiou.

Nejaké opravné ex post rozhodnutia NS SR či ÚS SR, nie sú relevantné. Baba sedí vo väzbe, ako ťažký zločinec. Dôležitý bol nezákonný zásah policajskej lúzy, lebo tieto veci sa dajú riešiť civilizovanou cestou v zmysle dostatku platných zákonných noriem. Až by si baba rozmyslela, či môže porušovať nejaký platný zákon podľa Obč.zákonníka.

Kde to žiješ? Medzi vypatlanou lúzou Sľovákov, potomkov vodcu Stalina, kde sa nerešpektuje platné právo.

Sľováci patria medzi mogolov, do CCCP, či skomunizovaného Ruska, nie medzi demokratickú EÚ.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny