Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Troubení v obci

Stalking - trestný čin nebezpečného prenasledovania.

Z akého-že vyšpekulovaného (ne)-trestného skutku bola nevinná, netrestaná, bezúhonná štátna občianka SR políciou prepadnutá, deportovaná do CPZ a do basy, krivo bola obvinená a zároveň krivo obžalovaná komunistickým grázlom prokurátorom CCCP modelu "sui generi", že skončila nezákonne na pokyn mafiána, vyvoleného protekčného grázla v podobe cvičenej opice sudcu nacpatej boľševikmi od taláru s obmedzovaním a pozbavením osobnej slobody v komunistickej base medzi ťažkými zločincami????
-------------------------------------------------------------
Žiaden platný a účinný zákon nemožno aplikovať proti zákonmi dovolenému, zákonmi ošetrenému zvukovému prejavu ktorý:

1./ Nepresahuje hranicu 45 decibelov zvuku opakovane nameraných úradmi na hraniciach výhradného majiteľa nehnuteľnosti.

2./ Ak je dodržaná taxatívna litera Obč.zákonníka v podobe nerušenia nočného pokoja a nočného kľudu v hodinách v trvaní od 22.00 hod. do 06.00 hod. SEČ taxatíne dané Občianskym zákonníkom.

------------------------------------------

Lúza je len len jedna, boľševická čvarga stáda opíc - stádovitosť kreténov nerešpektujúc platné a účinné zákony právneho štátu od 1948 roku, dodnes.

Dôvod:
Preto sa nám vykotilo po roku 1993 HZDS s vrahom Mečiarom, vrahom Lexom (Ducký apod. zavraždených, gen.Lórenc v ČR nepodmienečne na roky odsúdený kriminálik si na Palisádach a Kozej BA1 venčí na slobode svojho čokla, veselo si podniká) až po SMER eštébáckej mafie vrahov na SR, ochraňovaných justičnou talármafiou sudcov.

V skutku sa reálne jedná o komunistami naštepený, vypatlaný hnoj sado-maso voličov SR, ktorých statočne prevychovávali a prevychovávajú komunistickí mafiáni dodnes v svoj obraz.
------------------------------------------------------------------
PS: Je nutné na mieste zastreliť vnútorného nepriateľa socialistickej spoločnosti, muzikálne nadanú ženskú v Šturove, lebo justičný hnoj lumpenproletarátu SR sa rozhodol, ako sa rozhodol, tak ako sa ľudovodemokraticky rozhodol a za jeho bezbrehé, zločinecké rozhodnutie nie je možné mafiána sudcu nijako potrestať.

Opice, lúza vypatlancov, pokloňte sa hlboko do kolien svojim bohom na Olympe, tj.komunistiskej mafii grázlov v talároch.

Ideálna formulácie pre magorov znie:

Rozhodnutie SVK talármafie nie je radno kritizovať ani nijako komentovať, rozhodnutie mafie treba výhradne rešpektovať s ponížením, lebo skončí takýto zlý, neprajný zločinec v base nepodmienečne za tr. činy: Ohováranie, Výtržníctva a Krivého obvinenia ich ctihodnej výsosti. (tj komunistickej, zdegenerovanej, justičnej talármafie vykotenej z tupého, milicionárskeho dutého semena retardovaných debilov boľševikmi ošperkovaných písmenkami JUDr.).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny