Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Troubení v obci

Dobrý den,
v malé vesnici, kam jsem se přistěhoval, na sebe lidé troubí na pozdrav. Normálně bych to toleroval, nebýt malého synka, kterého to vždy budí.
Troubení v obci za jiným účelem než při nebezpečí je zákonem zakázáno. Obec to však řešit nechce - prý to chce "vzájemnou toleranci". Jaký mám zvolit další postup? Obrátit se na policii? Na kraj? Domlouvat se sousedy jsem se zkoušel... prý "jo jo" a druhý den zase troubí jak na lesy. Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Klin sa klinom vyráža. Zožeň si riadnu lodnú sirénu, namontuj na strechu. Ráno v nedeľu, keď všetci…
yYy 08.09.2018 18:58
yYy
Lenže to, čo si dovolila v trestnom konaní boľševická, ľudovodemokratická justičná talármafia proti…
ahasver.chamachir 09.09.2018 09:35
ahasver.chamachir
Prečítaj si, z čoho bola obvinená! A potom tu netrep tie svoje choré výplody. Ty sám ani nevieš, čo…
yYy 11.09.2018 19:12
yYy
Stalking - trestný čin nebezpečného prenasledovania. Z akého-že vyšpekulovaného (ne)-trestného skut… poslední
ahasver.chamachir 11.09.2018 21:00
ahasver.chamachir

Klin sa klinom vyráža.
Zožeň si riadnu lodnú sirénu, namontuj na strechu. Ráno v nedeľu, keď všetci pekne ešte drichmú - tak ju spusti.
Ihneď budeš mať odozvu. A pekne sa s nimi dohodni - buď prestanú trúbiť ako debovia - potom i ty prestaneš robiť nedeľný budíček, alebo ak nie - budíček bude pokračovať.

U nás na juhu Slovenska v Štúrove jedna šibnutá 16 rokov od 6:00 do 22:00 púčťala jednu áriu Placida Dominga, nepomáhalo nič, až súd to rozhodol. Dokonca jej policajne odmontovali reproduktory, alarmy, zhabali prehrávacie zariadenie a ju poslali do basy.

Lenže to, čo si dovolila v trestnom konaní boľševická, ľudovodemokratická justičná talármafia proti tejto vyšinutej žene zo Štúrova, je a bude v rozpore s platnými zákonmi právneho štátu SR.

Dokonca si mafia dovolila zatvoriť nevinnú, netrestanú štátnu občianku SR násilím proti jej vôli do nezákonnej väzby, ako ťažkého zločinca, ktorý spáchal tr.skutok nad hranicu tr.sadzby 60 mesiacov nepodmienečne prípadne sa zámerne vyhýbal OĆTK.

Dôvod:

Jedná sa výhradne o občiansko právny spor, ktorý je výhradne v kompetencii riešenia obce, starostu obce a spol. štátnych orgánov.

To, že pošahaná ženská si na svojej ústavou chránenej nehnuteľnosti púšťala akýkoľvek zvukový prejav, ktorý nepresahoval pri opakovaných meraniach hladinu hluku 45 decibelov meraných na verejnej komunikácii či susediacich parcelách, pričom striktne dodržiavala platný zákon určujúci hodiny nočného kľudu a pokoja od 22.00 hod. do 6.00 hod SEČ, nespáchala žiaden skutok. Tobôž nespáchala trestný čin či prečin s hornou hranicou odňatia osobnej slobody do 60-mesiacov nepodmienečne.

Ženská sa mala riešiť zvyšujúcimi opakovanými pokutami až po odpojenie od prívodu energií el.siete. Ak by si zaobstarala generátor, odmietla by plniť zmluvné pokuty, mohlo by sa pristúpiť cestou súdu k exekučnému vymáhaniu pokút až po zhabanie nehnuteľnosti.

Ak by ženská previedla nehnuteľnosť na blízku/cudziu, tretiu osobu, podal by sa návrh na súd s predbežným opatrením na prešetrenie zdravotného stavu pred lekárom z odboru psychiatrie a psychológie s prípadným liečením v ústave pre vyšinutých. Sú to stále legálne možnosti podľa Obč.zákonníka, Správneho poriadku a Súdneho poriadku.

Mám za to, som objektívne presvedčený, že ak bude náhodou táto žena nezákonne v trestnom rozkaze alebo po odvolaní právoplatne odsúdená trestným súdom (zrejme iba podmienečne), musí vyhrať spor so SR, najprv na Ústavnom súde SR a ak neuspeje, následne v Štrasburgu so zaplatením spôsobnej materiálnej a imateriálnej škody orgánmi s právnou subjektivitou s nezákonným obmedzovaním a pozbavením osobnej slobody väzbou proti eštébáckej, zločineckej, fašistickej mafie grázlov vykotenej z radov lumpenproletariátu.

Pevne verím, že si takýto nezákonný trestný rozsudok nezoberie na triko normálny sudca všeobecného súdu, ktorý si ctí platnú legislatívu a ústavu s procesne nadradenou Listinou ľudských práv a slobôd spolu s Dohovorom.
---------------------------------------------------
PS: Ešte som poriadne text nezavesil, a už nejaký horlivý pako, ktorý neovláda platné zákony, medzinárodnú legislatívu, jeho právne povedomie na nulové, kliká na mínus, ako utrhnutý z reťaze.

Pritom nemá voči môjmu textu jediné legislatívne opodstatnené a ošetrené vyjadrenie ktorým by dokázal odporovať, že nemám pravdu.

Stalking - trestný čin nebezpečného prenasledovania.

Z akého-že vyšpekulovaného (ne)-trestného skutku bola nevinná, netrestaná, bezúhonná štátna občianka SR políciou prepadnutá, deportovaná do CPZ a do basy, krivo bola obvinená a zároveň krivo obžalovaná komunistickým grázlom prokurátorom CCCP modelu "sui generi", že skončila nezákonne na pokyn mafiána, vyvoleného protekčného grázla v podobe cvičenej opice sudcu nacpatej boľševikmi od taláru s obmedzovaním a pozbavením osobnej slobody v komunistickej base medzi ťažkými zločincami????
-------------------------------------------------------------
Žiaden platný a účinný zákon nemožno aplikovať proti zákonmi dovolenému, zákonmi ošetrenému zvukovému prejavu ktorý:

1./ Nepresahuje hranicu 45 decibelov zvuku opakovane nameraných úradmi na hraniciach výhradného majiteľa nehnuteľnosti.

2./ Ak je dodržaná taxatívna litera Obč.zákonníka v podobe nerušenia nočného pokoja a nočného kľudu v hodinách v trvaní od 22.00 hod. do 06.00 hod. SEČ taxatíne dané Občianskym zákonníkom.

------------------------------------------

Lúza je len len jedna, boľševická čvarga stáda opíc - stádovitosť kreténov nerešpektujúc platné a účinné zákony právneho štátu od 1948 roku, dodnes.

Dôvod:
Preto sa nám vykotilo po roku 1993 HZDS s vrahom Mečiarom, vrahom Lexom (Ducký apod. zavraždených, gen.Lórenc v ČR nepodmienečne na roky odsúdený kriminálik si na Palisádach a Kozej BA1 venčí na slobode svojho čokla, veselo si podniká) až po SMER eštébáckej mafie vrahov na SR, ochraňovaných justičnou talármafiou sudcov.

V skutku sa reálne jedná o komunistami naštepený, vypatlaný hnoj sado-maso voličov SR, ktorých statočne prevychovávali a prevychovávajú komunistickí mafiáni dodnes v svoj obraz.
------------------------------------------------------------------
PS: Je nutné na mieste zastreliť vnútorného nepriateľa socialistickej spoločnosti, muzikálne nadanú ženskú v Šturove, lebo justičný hnoj lumpenproletarátu SR sa rozhodol, ako sa rozhodol, tak ako sa ľudovodemokraticky rozhodol a za jeho bezbrehé, zločinecké rozhodnutie nie je možné mafiána sudcu nijako potrestať.

Opice, lúza vypatlancov, pokloňte sa hlboko do kolien svojim bohom na Olympe, tj.komunistiskej mafii grázlov v talároch.

Ideálna formulácie pre magorov znie:

Rozhodnutie SVK talármafie nie je radno kritizovať ani nijako komentovať, rozhodnutie mafie treba výhradne rešpektovať s ponížením, lebo skončí takýto zlý, neprajný zločinec v base nepodmienečne za tr. činy: Ohováranie, Výtržníctva a Krivého obvinenia ich ctihodnej výsosti. (tj komunistickej, zdegenerovanej, justičnej talármafie vykotenej z tupého, milicionárskeho dutého semena retardovaných debilov boľševikmi ošperkovaných písmenkami JUDr.).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru