Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Troubení v obci

Si v úzkych, človeče nešťastná.

1994 – Internet se komercionalizuje - chápeš, na akej úrovni som bol v tom čase?

Tie tvoj odkazy značia, že si nesvojprávny, ako by povedal klasik Švandrlík v pétépakoch, "Som z toho voláky zmätený".

Dôvod:

Ja sa držím výhradne explicitného a taxatívneho znenia platnej SVK legislatívy pre ktoré nezákonné dôvody je vo väzbe nevinná, bezúhonná štátna občianka SR z Štúrava.

Osobne o.i. viem, že tunajšia bezprízorná lúza milionárskych potomkov nakvasených, ako vyvolených spratkov na PF ÚK, protekčne nacpaných komunistami do talárov v podobe čreva cigánskeho humusu "čuče goja", nerešpektuje ani nedodržuje zákony z ktorých si robí trhací kalendár. Proste v pokľaku poslušne fajčia ctihodní taláramfiáni SR, príkazy a pokyny boľševickej mafie bez posúdenia zákona.

nechci aby som uviedol tisícky protiprávnych rozhodnutí (v trestnom konaní) vzídených z pera predmetnej skomunizovanej, skorumpovanej talármafie SR, za ktoré by v normálnom štáte sedeli sudcovia v base. (napríklad načriem z posledného faux paux v prípade, H.Malinová, ktorý si dodnes nedovolili na príkaz eštébáckej lúzy meritórne ukončiť komunistickí talármafiáni SR, ale ani Maďari).

Presne sa jedná o vzor, ako z čias spred r.1989, kedy na stôl sudcovi otrepali spis eštébáci odetí v kožených raglandoch siahajúc až po členky, pričom počas súdružskej návštevy u sudcu prstom napísali v kožených rukaviciach sudcovi na stôl číslo 14, strachom roztrasený, vďačný, ľudovodemokratický sudca z ľudu priklepol ako bonus v jeho rozsudku pre istotu neželanému živlovi 15 rokov nepodmienečne so zaradením do III.NVS - tzv. nepriateľovi spoločnosti, kulakovi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny