Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Troubení v obci

Sedím si, hoviem a disponujem s viacerými PC mašinami, ak žiadaš o vysvetlenie. Moje rozdielne, pozmeňované nicky, sú evidované priam desiatky na rôznych fórach od roku 1990.
-------------------------------------------

Tu je práve rozpor v zákone, ale ak chceš, ovládaš nielen zákony v oblasti tr.práva či judikatúry, Citujem platný a účinný Tr.zákon:

(1) Kto sa inému vyhráža smrťou, ťažkou ujmou na zdraví alebo inou ťažkou ujmou takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.

(2) Odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) závažnejším spôsobom konania,

b) na chránenej osobe,

c) preto, aby inému zmaril alebo sťažil uplatnenie jeho základných práv a slobôd,

d) z osobitného motívu, alebo

e) verejne.

Pre ešte lepšie pochopenie:
http://www.pravnelisty.sk/rozhodnutia/a249-precin-nebezpecneho-vyhrazania

-------

Skutočnosť, že si štátny občan SR, neporušujúc nočný pokoj a kľud, spustí na vlastnej parcele zvuk, ktorý nepresahuje povolenú hranicu v decibeloch meranú za spoločnými hranicami parciel, neporušuje platný zákon. Stále nechápeš písanému textu v kodifikovanom, úradnom jazyku. (Daj sa liečiť).

§ 127 zákona č. 40/1964 Zb., Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov. Uvedené ustanovenie upravuje povinnosť vlastníkovi veci zdržať sa všetkého, čím by nad mieru primeranú pomerom obťažoval iného, alebo čím by vážne ohrozoval výkon jeho práv.

https://www.zzz.sk/clanok/10031-uroven-hluku-v-obytnom-uzemi-by-nemala-cez-den-presiahnut-50-decibelov

Jedná sa o občiansko právny spor. Pritom baba nám sedí krivo obžalovaná v base, ako ťažký mukel na rozdiel a v rozpore od platných zákonov právneho štátu.

Komunistická mafia SVK vagabundov v rozpore so platnou legislatívou krivo obvinila netrestaného občana s jeho obmedzovaním na osobnej slobode.
---------------------------------------------------------------
Nemusíš ma poučovať, prípad sledujem a mám o jeho priebehu patričný prehľad odhliadnuc od mojich dvoch ukončených VŠ vzdelaní v oblasti rigorózneho páva a stavebného inžinierstva.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny