Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkažená dovolená

Režim byl takový, že ráno byl budíček. Z repráku se na váš v 10.00 ozývá zase rachot a to až do 2.30 do rána.

Proč jsem tam jezdil? V katalogu bylo psáni že tato cestovka doporučuje a bylo to rovněž jejich jak říkají Exim Tip" No takový tip i pro děti tedy nevím... Plných 10 dní jsme takový režim měli snášet. Každý den byo něco - rachot, rachot a rachot a někdy i nad váma na terase... Nikomu takový hotel nepřeji.

A slunečníky tam měly být - nevím proč tam nebyly přitom jej tam v katalogu slovně uváděli a ještě mi to řekli přímo na pobočce ústně že tam slunečníky jsou.

A co se týče ještě jednou toho hluku.

V katalogu Exim Tours uváději toto:

V zemích, které jsou oblíbeným cílem pro strávení dovolené, se kvalita hotelů na mnoha místech přiblížila mezinárodní úrovni. pokoje však většinou nebývají dostatečně zvukově izolované, Život se odehrává - zvláště v hlavní sezóně - na ulici, často až do pozdních nočních hodin.
Pokud se nacházíte v blízkosti těchto rušných míst, mohou způsobovat hluk. Automobily a motocykly nepodléhají žádným přísným předpisům.

Z toho usuzuji, že hluk způsobený až nadmíru hlasitou reprodukcí podlehají nějakým normám kromě zmíněných automobilů a motocyklů...

každopádně už nebudu spoléhat na katalog této cestovky ale opravdu budu hledat recenze. Škoda že tak velká cestovka žádné recenze neuvádějí...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny