Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkažená dovolená

Dobrý den,
poslal jsem reklamaci na CK Eximtours s tímto problémem:

Při příchodu do hotelu asi v cca 21.30 hod. jsme skoro 45 minut čekali na bagetu, která byla slíbená už dopředu hodinu před příjezdem do hotelu panem xxx. Poté jsme měli dostat půlnoční polévku ve 23.00-23.30 a nic jsme nedostali. Personál jídelny už zavíral ve 22.00 hod. Vysvětlení od delegátky jsme nedostali. Na pláži měly být k dispozici slunečníky. Místo slunečníků byla na pláži pevně připevněná konstrukce přístřešku. Většina klinetů (zejména k ránu) si pod tímto přístřeškem rezervovali místa hozením ručníků na lehátka a tím jsme neměli někdy možnost lehnout si pod přístřeškem. Nemohli jsme být tímto i přímo na pláži u moře v soukromí. Dle katalogu z prosince 2012 uvádíte slunečníky na pláži - přístřešek nepovažuji za slunečníky. Vstup do moře je asi cca 3m písčitý, pak dále našlapujete do betoboných dílů s dírama. Není vhodné pro děti natož pro dospělé. A nakonec stížnost na hluk. Místní DJ byl velmi hlučný a to i po dobu noci do 2.30 hod. rána (dunění z hotelu). Hudba v noci (převážně do 24.00 hod) zněla navíc více intenzivněji v noci než přes den. Reproduktor byl přímo namířený na náš balkon ve vzdálenosti cca 35-40 m. Stěžovali si i místní ubytování češi. CK o této věci předem neinformovala a přitom je znát už tento problém co se týče hluku už cca 1 rok (reference na internetu). Po informování této skutečnosti delegátce slečně Veronice jsme požádali, aby hluk v noci byl snížen - bohužel se tak nestalo. Byl nám nabízen jiný pokoj ale hluk byl i vedle v jiných pokojích, kde byli i češi. Navíc si provozovatel hotelu ve 2 případech dovolil mít hudbu na terase a současně i mít diskotéku vedle bazénu a to do 24.00 hod! Pokoj neměl balkonové dveře zaopatřené proti hluku. Zasunovací dveře byly z lehkého asi z plastu! Foto mohu zaslat v e-mailu. Hoteliér tím porušil místní hygienické předpisy o hluku. Umístěná klimatizace byla naproti postele - nepříjemné. Pokoj č. 414

----------------

Stížnost byla touto CK odmítnuta z důvodu:

Půlnoční polévka prý byla
po příchodu 2 klientů všetně nás tam na místě ale nebyla - takže v dopise lhali, na dotáz delegátky na místě jsme odpověď nedostali proč jsme ji nedostali)

Rovněž mi bylo sděleno, že na pláži byly slunečníky (na místě nebyly žádné slunečníky, jen přístřešky) v katalogu psali že tam jsou slunečníky, ale na obrázku měli fotku přísdtřešku. Také mi po telefonickém hovoru řekli, že hotel má právo si sámo určit kdy dá slunečníky a kdy né. No není to klamání zákazníka?

co se týče nesmírného hluku, tak nám sdělili tohle: Hluk mohou působit animační programy, které jsou v plné kompetenci hotelu.
No co na to dodat? nemáme snad v noci spát? Beru zábavu, diskotéku nebo co to bylo - ok, ale takový nesmírný hluk jsem ještě nezažil. Hotel 4+ by snad měl mít dveře plastové protihlukové a né přece tenké plastové... Na tento hotel je ve stejném případě i další stížnosti o hluku, stačí sí to vygooglovat.

A nakonec co se týče pláže, tak psali:
V popisu hotelu uvádíte, že plíž hotelu Grand santána je písčitá. Vaší připomínku ke vstupu do moře jsme předali na kompetentní oddělení.

Ptám se tedy na konec? nemám právo na odškodné. Nebyli jsme s českých klientu sami, co měl tento problém. Unavení a z radosti se těšili na odlet domů díky tomu hluku...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Strašně by mě zajímal věk těch lidí. poslední
CreativanDevil 28.10.2013 12:53
CreativanDevil

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru