Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Parkování na chodníku

Nieco podobne sa mi stalo na jednej montazi, kde sme boli viaceri a nebolo miesto pred danym domom, tak som to zaparkoval cez cestu oproti pri dalsom dome. Podotykam, ze sneblokoval vjazd do dvora.
Bohuzial strycko, co tam byval sa na mna pomerne hrubo osopil, ze co mu parkujem pred domom, ze to je jeho miesta, tak som mu vysvetlil, ze dom je sice jeho, ale parkujem na obecnom pozemku, kde mam parkovat rovnako pravo ako on. Vyhrazal sa mi policajtami a neviem ci este a kedze vsak slo o uplneho burana, ktory by mi bol schopny prepichnut pneumatiky tak som ta auto nechal len chvilu a nasledne, ked som siel po nejaky material radsej ho posunul k vedlajsiemu dom.
Inak cely incidennt sa udial len preto, ze mal prist jeho syn a chcel zaparkovat pred jeho domom. Za prve syn prisiel az po mojom odchode (nahodne som siel asi hodinu potom cez tu ulicu) a za druhe keby ma slusne poziadal tak by som ho to samozrejme spravil hned bez zbytocnych reci (na ulici bolo kopu miesta.
Ono ti ludia si niekedy myslia, ze hranice ich pozemku siahaju az po cestu, co samozrejme nie je pravda, na druhej strane staci trosku slusnosti a dohodnut sa da vzdy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny