Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem podání žaloby na exekutora jako soukromý subjekt

hele abyjsme byli v obraze, jednou tu byli.nestačil argument že mám bydliště na úřadě ale ohnal se paragrafem 66 exekutorského nečeho a polepili co mohli i to není moje ale bratra matky prarodičů, pučený věci.

jenže ty výše psaní podali nevím jak se to přesně řekne ale prostě řečeno vyškrtnutí věcí z exekuce protože nebyli moje ale jejich s tím že na adrese kde byla exekuce provedená nežiju a trvalé bydliště nemám tak jim je vrátili.

z mých věcí utržily sotva 4000,- a pro zbylých 11000,- jsem psal tento dotaz protože začalo peklo.

práce nepráce/volno nevolno furt mi volalo neznámé/skryté číslo...

když jsem to vzal ozval se člověk který se mě ptal kdy budu doma že potřebuje udělat soupis věcí na tu zbylou částku/zase dle paragrafu 66.

sdělil jsem mu že tam nežiju/trvalé bydliště nemám, a veškeré zbylé dluhy uplatňuje srážkami ze mzdy u mého zaměstnavatele/adresu dostal.

začal rozjiždět a nevím jak to zjistil/člověk obyčejný/ že prý mám papírového psa a vemou mi ho.Pravda je taková a tu jsem mu řekl že ten pes je u nás za úplatu a hlídám ho lufťákům a mám z toho pár stovek týdně,řekl mi že není problém toho psa někde na procházce ztratit a jeho věc pak nebude jak si to vyřeším.

že bych chtěl něco rozjíždět já, to ne držel jsem hubu, jen jsem podotknul ať to zkusí.

Pak začal s tim že kočárek co má přítelkyně by určitě někdo taky za pár stováků koupil a že se dneska u obchodů kradou běžně a při nejhorším můžem děcko nosit pod kabátem.

Tím mě nasral a řekl jsem v podstatě to samé....Ať to zkusí.

Do závěru mi tedy vynadal do špatně vyučenejch niemandů, kterejch se nebojí a když bude chtít tak ze mě stáhne i kůži a přihodil pár příkladů z "černé" komunity a že si stejně myslí že jsem to samé.

Háček je v tom že jsem si ty jeho bláboly nahrál ale když je poslouchám furt dokola a hledám za co ho udat...bude to těžké, jen jsem chtěl vlastně vědět kdo za to jeho jednání nese zodpovědnost? ON sám, nebo ten exekutorský úřad?

Nebojím se napsat a myslet že to je taky nějakej cikán.jak on na mě tak já na něj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny