Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Česká pošta - Roznos balíků(Balík do ruky)

Česká pošta je nechutný přežitek, měl bych ještě hromadu horších slov. Stejně jak teď měli PR článek, že si už lidi nemaj objednávat dárky z amazonu a ebay a pod, že to nestihnou tyhle portály doručit. Prdlajs, amazon, ebay doručuje do ČR do pár dní, pak to hnije na poštách týdny a měsíce než se k tomu někdo dostane.

Vůbec nechápu existenci tohodle úřadu. Vím, že je to nějak ze zákona, pravděpodobně by si důchodci neměli kde vybírat svoje almužny. Ale nerozumím tomu, proč když stojím ve frontě na balík, tak bába za přepážkou dědkovi vysvětluje nějaké jejich produkty jako spoření a výběry peněz a další srance. Pošta má doručovat balíky a dopisy, ne aby si tam někdo naprosto nekompetentní a diletantský vymýšlel miliardu doplňkového prodeje, který je k hovnu a nikoho nezajímá.

Uff, to jsem se zas nasral..

S balíkama je to u nás stejné. Trubec v autě vozí balík celej den aby mi nezvládl ani zavolat nebo zazvonit jestli jsem doma. Adresát nezastižen. Takže následující den v nejlepším případě ještě ten den večer si můžu jít vyzvednout balík na poštu. Služba jak hadr. A kolikrát se taky stalo, že mi přijde upozornění na vyzvednutí den po tom co jsem balík vyzvedl...

To, že když už jdu na poštu a ptám se jestli tam je něco na moje jméno, dostanu jeden balík, následně doma zjistím podle upozornění ve schránce že jich tam už mám víc ani nekomentuju.

To že zaměstnanci neumí ani odpovědět na pozdrav, říct o občanku celou větou ne jen štěknout "občanský průkaz", tvářit se jak kdybych při vyzvedávání zásilky po nich chtěl nějakou milost, to už ani nekomentuju.

Už to vážně s českou poštou začíná být lehce osobní, proto aby mi nepraskla žilka využívám jejích služeb opravdu v nejnutnějších případech kdy obchodník neumožňuje osobní převzetí zboží, nebo doručení jiným způsobem DHL, PPL, etc.

Do pekla s českou poštou...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny