Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem neustále žalující sousedi

Dobrý den,

potřeboval bych radu. Moji rodiče jsou pohodáři, bydlí v panelovém domě, v bytě, který je v soukromém vlastnictví. Ale od doby co se k nám přistěhovali podivní sousedi, tak už tak v pohodě nejsou. Začli je terorizovat honěním po úřadech (k vysvětlování přestupků, kterých se údajně dopustili - prý večer dupou, sprostě jim nadávají a bůh ví co ještě si vymyslí). Nebere to konce. Vím, že to není pravda, bydlím totiž s nimi. Potřeboval bych právní radu, pokud se tu tedy někdo takový vyskytuje, zda se takové nepodložené a nesmyslné žaloby dají nějak zarazit a utnout.
Rád bych podotkl, že tito lidé evidentně nemají svědomí a ani žádné morální zábrany. Je to člověk, kterého když potkáte, bude Vás úlisně zdravit a tvářit se jako, že se nic neděje.
Takže pokud máte nějakou radu. Tak prosím poraďte. Předem děkuji.

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Proti nemocným a systematicky škodícím sousedům přes posílání přestupků se nedá bránit. Pokud je nen… poslední
TNT 19.01.2014 21:25
TNT

Proti nemocným a systematicky škodícím sousedům přes posílání přestupků se nedá bránit. Pokud je není možné načapat u trestného činu (vydírání, fyzické napadení apod.), tak se budou tvářit stejně jak se tváří teď. Jak úřad tak policie musí splnit literu zákona. Pak záleží jak se tyto orgáni postaví k takovým chorobným stěžovatelům, ale to už je téma do kategorie "co kdyby......". :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru