Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opakovaně mi někdo vyfoukl pneumatiky u auta + urážky. Jak se zachovat?

Zdravím všechny,
mám takový problém, který mě dnes už opravdu dodělal. S přítelkyní jsme se přestěhovali do jiného města a tak jsem přešel do jiné školy.
Dojíždím tam denně autem, ze začátku jsem parkoval v areálu školy, to nám škola zakázala a nyní všichni parkujeme mimo školu - na parkovišti před ní.

Zapadl jsem žádné problémy ani nic podobného.
Před 14 dny jsem přišel k autu a mělo dvě pravé pneumatiky úplně vyfouklé, půjčil jsem si pumpičku a kola jsem si nafouknul, víc sem to nijak neřešil. Poptal jsem se kamarádů jestli o tom něco neví a nikdo nic.
Týden to bylo v pořádku, tak jsem si řekl ok, nebudu to nijak řešit. Dnes jsem, ale opět přišel k autu a levá přední pneumatika vyfoukla a na levé zadní nápis křídou (cituji: "Seš čůrák"). Nápis jsem umyl, kolo nafouknul a odjel, ale jak to můžu víc řešit?
Nejsem žádná chudinka, kdybych věděl kdo to dělá osobně si to s ním vyřídím, nejsem žádnej bonzák abych si šel stěžovat do školy a hlavně přesně vím co mi řeknou. Auto není na pozemku školy, tudíš to není náš problém. Co s tím? Policie? Vyřeší se něco? Jak se mám zachovat?

Už ze začátku mého nástupu to bylo zajímavé, ale jednalo se jen o maličkosti... Rozhrabaný trávník? No jistě to támhle ten s černým seatem, ačkoliv jsem u toho trávníku nikdy neparkoval. Zkrátka si nějak nevím rady. Nikoho nijak neštvu, jsem sice výrazný především svou vyzáží, ale jinak naprosto nekonfliktní v pohodě člověk.
Může se jednat o závist, vydělávám si, mám byt s přítelkyní, pěkné auto... - na kterém si velice zakládám takže pochopíte, že mě to opravdu štve. Co s tím?

Předem děkuji za jakékoliv rady. Holas.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud se to děje opakovaně, co takhle dát za stěrač lístek s nápisem, třeba: "Komu a proč vadí tohle… poslední
Yarda 15.02.2014 11:12
Yarda

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru