Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sebeobrana proti policii

pokud nebudeš dělat nic protiprávního, tak v civilizované zemi na tebe nikdo "nabíhat" nebude, a ty se logicky nebudeš mít proč bránit. A pokud ano, máš pak možnost je žalovat. Jakýkoli odpor bude automaticky použit proti tobě jako bránění úřední osobě/veř. činiteli ve výkonu.

Ber to tak, že cajti jsou silová složka státu a do jejich kompetence patří např. právě "řízeně mlátit" (pokud vím, říká se tomu eufemisticky "donucovací prostředky") lidi v případě, že dělají něco, co koliduje s právním rámcem dané země a zároveň nereflektují výzvy k tomu, aby toho zanechali. Ty naopak máš možnost poznačit si služební číslo, které mlátivší povinně nosí a máš možnost žalovat stát za újmu, pokud ti nějaká vznikla z nepřiměřenosti nebo neoprávněnosti zásahu - to ovšem rozhoduje soud.

Podotýkám ale, že jsme v Česku, kde dnes u PČR slouží celkem rozumní lidé a zatím jsem spíše narazil na normální policajty se kterými se dá mluvit. Určitě to neprobíhá tak, že si jen tak jdeš po ulici a najednou k tobě přiběhnou tři mlátičky a začnou tě zpracovávat pendrekem nebo tonfou... Nežijeme v Rusku..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny