Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Práva firemního lékaře - může mě nechat vyhodit?

Tak jestli jsem to dobře pobral, tak jsi sám psal že máš syndrom bílého pláště = doma v klidu tlak v normálu a u lékaře jak Brno. A za to teda jak může ona doktorka? Toto by asi opravdu vyřešil jen psycholog (sorry takto jsem si to přečetl a pochopil...)
Pokud si na tu fabrickou doktorku budeš stěžovat pouze a jenom Ty, ale jinak bude mít dobré výsledky a spokojené pacienty, tak asi velice ničeho nedocílíš, krom toho, že u ní upadneš ještě ve větší nelibost (což je Ti ale asi předpokládám u (_._) ) a u zaměstnavatele rovněž...
Takže pro upřesnění, pokud jsi přesvědčen, že profesně pochybila (špatně měří, nebo to "falšuje" jak říkáš, což se mi ale opravdu moc nezdá, to už fakt není prdel) zkus navštívit jiného doktora nechť ti změří tlak on a zanese to do karty (třeba jako preventivní, byť placená, prohlídka).
Pokud je to ale opravdu tak, že jak vidíš bílý plášť tak jde tlak do výšek, pak opravdu nepomůže než odborná psychologická pomoc a dokonce by Ti to mohlo zachránit i to zaměstnání (pokud se prokáže tvá fóbie z doktorů).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny