Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lhůta na zaslání dobropisu

Ahoj, nestíhají mi vyreklamovat notebook, za 3 dny to bude 30 dní a podle servisu (Lenovo) se to nestihne. Ptal jsem se tedy, jak postupovat dále; dali mi nějaký polský email, na který mám třicátý den zaslat potvrzení o zaslání, které mi dali na poště, fakturu z obchodu a žádat o vrácení peněz.
Mluvil jsem s nějakou slovenskou slečnou, která mlela pátý přes devátý rychlostí, jak kdyby jí ujížděl vlak a nebylo jí rozumět ani fň. Zněla, že je v callcentru nová a nechtěl jsem ji nějak pohoršovat, tak jsem ji všechno odsouhlasil a volat tam znovu mi přišlo blbý, aby mi to nevzala zase ona.
Z těch nesmyslů co spletla dohromady jsem pochopil, že podle zákona je úplně jedno, kdy mi dobropis vystaví a že to bude trvat pravděpodobně až dalších 30 dní. To se mi nějak nezdá a navíc se mi nechce čekat, jsem na Lenovo značně nasranej. Po 20 dnech na reklamaci jsem tam totiž volal, abych se zeptal, jak to vypadá a dozvěděl jsem se jen to, že notebooku v servise prorazili displej a jestli to chci spravit, budu muset počkat další měsíc a ještě k tomu si to budu muset zaplatit. Samozřejmě jsem jim okamžitě řekl, že mám notebook nafocený 10 minut před tím, než jsem jej dal na poštu a posílal jsem ho v původní krabici s původním polstrováním. Bylo mi řečeno, že se pán poradí s manažerem a dá mi vědět do druhého dne - už se nikdy neozval.
Takže mi jde o toto; na Lenovo jsem vytočenej a chci dobropis 30 den co je na reklamaci. Mám na to právo?
Díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny