Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyhýbání se soudu - kontumace?

Tak podle me je tvoje rada s dopisem od notare holej nesmysl . Stejne se musí dostavit ( pokud je teda schopnej ) a tam teprve rici to, co jsi navrhoval, tedy, ze trva na sve vypovedi u PCR, nebo ze si nic nepamatuje, nebo jaky je počasí...je to jedno, ale musí to sdelit OSOBNE a v jednaci sini !

Proc si myslis, ze soudy predvolavaji lidi, kteří byli jiz několikrát vyslechnuti Policii ?Protože z procesního hlediska je onen urednizaznam jen canc papiru, kterj nemá absolutne zadnou vahu. Dulezite je to, co zazni u soudu a tecka.

A pokud si tazatel mysli, ze soudce tu fintu prokoukne, nebo se snad blahove domniva, ze soudci jde o spravedlnost a kouma jak zabranit nekonecnemu obtezovani poskozenych /svedku, tak se seredne myli, soudci je to uplne u prdele. Ale nedej boze, kdyby se predvolany svedek nedostavil, jo, to by se davaly flastry, to je jiny, chce se mi blejt z našeho právního systemu, ale to nezmenim .

Sam jsem byl několikrát svědkem, kdy soudce bezduvodne odrocil jednani a svedci, kteří se dostavili jen zatinaly zuby a dostavali další a další terminy konani, které se dal a dal bezduvodne odrocovay . Hola pravda

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny