Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem manželka společníka s.r.o. při rozvodu

Neviem kolko mas rokov, ale podla mojich skusenosti a skusenosti mojej pravnicky (rad sa s nou bavim o zaujimavych pripadoch) je ovela lepsie s manzelom sa dohodnut. Sudit sa s nim nie je nic na co budes hrda, vysledok je neisty a inteligentny clovek vie bojovat aj inymi prostriedkami. Te je taky problem pre teba trosku vsugeorvat muzovi, ktoreho poznas rozhodnutia, ktore budu vyhodne pre teba a pritom bude mat pocit, ze sa tak rozhodol sam?
Spravit zo seba nemajetneho cloveka dokaze tvoj muz za par dni. Co potom chces od neho dostat? Chces docielit to, ze zo zufalstva prepise svoj majetok an tu zlatokopku a ta ho potom odkopne prec? Pre teba je urcite lepsie ked majetok je stale pisany na tvojho muza ako na nu nie?
Samozrejme mozes napadnut na sude legalnost takychto majetkovych prevodov, ale veris v spravodlivost a hlavne rychlost sudov? Ja osobne by som na su siel az keby som naozaj vycerpal vsetky moznosti a tie ty podla mna zdaleka este nemas.
Co tak pouzit svoj dovtip a inteligenciu namiesto hrubej sily? Bran sa inak ako doteraz, predpokladam, ze tvoj muz ma vase deti rad, apeluj na jeho vztah k nim a ich buducnost...boze je to len chlap, co nevies ako sa ovladaju chlapi;o)?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny