Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poplatek za rádio v provozovně

@Araneus - Ano, oba body jsou moje chyba a uznavam, v prvnim pripade jsem typka povazoval za nekoho z rady pro rozhlasove a tel vysilani a ze se jedna o koncesionarske poplatky, neco v tom smyslu plantal. Pro priste jsem pouceny a kazdeho vyhodim ve dverich (nyni uz ale pouze doma). Ve druhem pripade jsem jich mel uz docela plbe zuby (nereagovani na mailovou komunikaci, neustale vyvolavani a meneni stanovisek atd.) OK, toto vse uznavam.

@Ara, diky za radu, ano, radio nebylo me zamestnankyne, ale me, nicmene trvam na tom, ze bylo pro servisni ucely, v době udajne kontroly nebylo v provozu a zadnou verejnou produkci jsem neprovozoval (samozřejmě podle mého názoru). V usneseni se pise, ze soud ma zkoumat, zda pousteni hudby melo vliv na obohaceni podnikatele. Takze soudim, ze by v mem pripade melo byt rozhodnuto podobne a proto se ptam.
Je mi jasne, ze nelze na zaklade informaci, ktere jsem poskytl vyrknout ortel, nicmene pokud by bylo treba, poskytnu co mam (protokol o kontrole, dopis od advokata)
Ja jsem nabyl dojmu, ze nemaji na zaklade ceho po me co vymahat, jelikoz jsem smlouvu nepodepsal a podepsat neminim. Mohou imho vymahat jeji podepsani a to jen soudne. Ale toto prave nevim urcite.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny