Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poplatek za rádio v provozovně

no já ti povím takto... tahle mafie naběhla do naší provozovny, společník podobně jako ty podepsal (toto nikdy nepochopím) přestože jsme žádné rádio neměli (přístroj byl, ale nebyl funkční) a od té doby mi bylo víceméně jasné, že je vymalováno..

ono je sice hezké DOUFAT v rozumné soudní rozhodnutí, leč bohužel v našem případě (jeli jsme ještě podle staré praxe, takže vedle poplatku samotného šlo i výpalné na advokáty) soud seznal, že je spor bagatelní (do 10.000Kč), takže se proti jakémukoliv nesmyslu nemůžeš v podstatě nikde odvolat, soudce tam může napsat téměř cokoliv.. sotva jsme výpalné odvedli, ús rozhodl alespoň o sesekání těch extrémních advokátních poplatků..na radu svého advokáta jsem s tím již nic nedělal, protože probojovat se ke spravedlnosti není vůbec jednoduché (a to ani nemluvím o tom, že ústavní soud má jiný názor na výši pro tzv. bagatelnost sporu)

poučení: někdy je lepší zaplatit pár set, než se roky tahat o ne jen pár tisíc a spravedlnost na zemi.. jsem sice fanda tvého přístupu, ale z praxe ti mohu potvrdit, že se mi už mnohokráte nevyplatil :(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny