Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem řízení

Dobrý večer,

rád bych se poradil a slyšel varianty trestu co mi může hrozit

Tohto roků jsem byl chycen policii jak řídím osob.automobil s 0.3promile byl jsem odsouzen k trestům: odnětí svobody v trvání 2měsíců se odkládá s podmínkou na 12měsíců + 12měsíců zákaz řízení

řidičák jsem odevzdal 8.10.

potom vše v pořádku, dodržoval jsem, ale tento týden jsem musel z vážných rodinných důvodů řídit a byl jsem chycen policii, dostal jsem pokutu za rychlost, vše kontrolovali řidičák, papíry všechny od auta ok.... jak je to možné??? ještě to nenavedli? nebo "zle bude až později až příjde nějaký papír od soudu" ?Nebo jsem pořád v databázi a nebo říkal právník, že policajti to nehlásili a dělali, že kontrolují řidičák a peníze si dali do kapsy???

Děkuji za vaše reakce

Předmět Autor Datum
Já tomu moc nerozumím. 8/10/13 jsi odevzdal papíry s tím, že máš na 12 měsíců zákaz řízení. Teď máš…
Rainy 12.11.2014 22:26
Rainy
Neviem ako v CR, ale ked dostanes pokutu u nas dostavas automaticky blok a tak sa nemoze stat, ze si…
fleg 13.11.2014 08:23
fleg
řidičák jsem odevzdal 8.10 vše kontrolovali řidičák, papíry všechny od auta ok Minimálně jedna ze s…
karel 13.11.2014 08:26
karel
To je to, když někdo píše nesrozumitelně. tazatel nemá řidičák, přesto řídí a ještě jede rychle, za… poslední
milan.cukrar 13.11.2014 16:56
milan.cukrar

Já tomu moc nerozumím. 8/10/13 jsi odevzdal papíry s tím, že máš na 12 měsíců zákaz řízení. Teď máš 12/11/2014, papíry jsi tedy měl již nové? Nebo neměl žádné a řídil zase pod vlivem? A pokud jsi neměl papíry, jak je kontrolovali? Vzali si ty papíry a šli něco pindat do vysílačky v autě? Jestli ne, tak si asi chtěli jen polepšit a dál bych to neřešil. Navíc by tě stejně nenechali dál jet, kdyby zjistili, že nemáš co řídit. Papír od soudu bych nečekal.

edit: teď mi došlo, že ti ty papíry mohli sebrat vlastně i 8/10/14, co? Celej den v rachotě, už mi to nemyslí.

Neviem ako v CR, ale ked dostanes pokutu u nas dostavas automaticky blok a tak sa nemoze stat, ze si policajti peniaze za pokutu nechaju.
Inak pribeh je dost zmateny, pretoze nie je jasne, ci si ten vodicka uz mal spat alebo nie. Ak ano, kde je problem? Ak nie zaco si potom dostal pokutu? Len za rychlost? Ak by ta chytili bez vodicaku tak ti nemali dovolit pokracovat v jazde.
A to nehovorim o tom, ze pribeh je nejaky divny, za 0.3 dostat rovno podmienecny trest mi pride pomerne prisne (aj ked trestny cin je to aj u nas) a hlavne ma pobavili vazne rodinne dovody kvoli ktorym si musel soferovat bez vodicskeho...aj ked je teda furt ta otazka, ci si ho uz mal alebo nie.

To je to, když někdo píše nesrozumitelně.

tazatel nemá řidičák, přesto řídí a ještě jede rychle, zastaví ho policie dali mu pokutu. Ale řidičák mu nekotrolovali, páč ho neměl a asi sdělit, že ho zapomněl..(spekuluji) Dostal jste bločky?

Jde o to, kdy rozsudek vstoupí(l) v platnost, včetně možnosti odvolání a doručení na registr řidičů. Klidně to může ještě trvat, nežli program Eliška na evidenci zaznamená tohoto hříšníka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru