Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem řízení

Dobrý večer,

rád bych se poradil a slyšel varianty trestu co mi může hrozit

Tohto roků jsem byl chycen policii jak řídím osob.automobil s 0.3promile byl jsem odsouzen k trestům: odnětí svobody v trvání 2měsíců se odkládá s podmínkou na 12měsíců + 12měsíců zákaz řízení

řidičák jsem odevzdal 8.10.

potom vše v pořádku, dodržoval jsem, ale tento týden jsem musel z vážných rodinných důvodů řídit a byl jsem chycen policii, dostal jsem pokutu za rychlost, vše kontrolovali řidičák, papíry všechny od auta ok.... jak je to možné??? ještě to nenavedli? nebo "zle bude až později až příjde nějaký papír od soudu" ?Nebo jsem pořád v databázi a nebo říkal právník, že policajti to nehlásili a dělali, že kontrolují řidičák a peníze si dali do kapsy???

Děkuji za vaše reakce

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je to, když někdo píše nesrozumitelně. tazatel nemá řidičák, přesto řídí a ještě jede rychle, za… poslední
milan.cukrar 13.11.2014 16:56
milan.cukrar

To je to, když někdo píše nesrozumitelně.

tazatel nemá řidičák, přesto řídí a ještě jede rychle, zastaví ho policie dali mu pokutu. Ale řidičák mu nekotrolovali, páč ho neměl a asi sdělit, že ho zapomněl..(spekuluji) Dostal jste bločky?

Jde o to, kdy rozsudek vstoupí(l) v platnost, včetně možnosti odvolání a doručení na registr řidičů. Klidně to může ještě trvat, nežli program Eliška na evidenci zaznamená tohoto hříšníka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru