Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Silně vulgární urážky v diskuzi

Pointa je v niecom inom a to, ci dana diskusia (tak bude rozhodovat aj pripadny sud) zmenila tvoj zivot tym, ze si si to precitala, co tam ludia pisu alebo uz tym, ze vznikla a napriklad ta zazcalo inak posudzovat tvoje okolie.
Liezt na diskusiu ta totizto nikto nenutil, profesionalni autori clankov na nete takmer zasadne nediskutuju pod svojimi clankami s ludmi, pretoze to nema zmysel a dockaju sa tam len uraziek, nadaviek a utokov na svoju osobu. To len my amateri mame pocit, ze si vsetko potrebujeme vydiskutovat;o).
Takze inak...nic ta citelne nezasiahlo, diskusia neexistuje, nelez tam uz a po case zabudnes, co ten anonymni internet sposobil. Na psychiatriu by mali ist skor ludia, ktorym net dava uplne iny rozmer a stavaju sa inou osobnostou, nehovoriac o tom, ze vacsina z nich su silne zakomplexovani jedinci, ktori si v realu moc nepipnu. Tak si to kompenzuju aspon na nete.
Ako liecebnu metodu zaroven odporucam prist si podebatovat na nase www.debaty.net, ak si ta vyhliadne napriklad taky chocholousek tak po case ziskas taku imunitu na netovych trolov, ze ti ju bude hocikto zavidiet;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny