Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Silně vulgární urážky v diskuzi

Bohuzial TV je odrazom spolocnosti a mas pravdu v tom, ze do TV sa "normalni" ludia nevyberaju a pri reality show je zostavena vzdy skupina, ktora zamerne vybera konfliktne osoby. Ludia to akoby nevidia a pritom ten model je tak jasny. Vzdy je tam jednoduchy chlapec zo skromnych pomerov, akoby kladas, potom je tam nejaky nagelovany frajer, samozrejme vypracovany chalan z posilovne, potom nejaki starsi ludia akoze so skusenostami a samozrejme par pipiniek, ktore sa nechavaju vydrziavat a staraju sa len o seba.
V Zamene manzeliek je to krasne vidiet, napises do dotaznika, ze neznasas fajcenie a drbnu ta na 100% do rodiny, kde sa fajci. Len nech je konflikt. V tych vareniach to nie je az tak vypukle, ale tipujem, ze tiez pri vybere sutaziacich spolupracuje psycholog a dava do kopy nejake zaujimave patice, aby tam vzniklo nejake trenie. Ludia na nejake sladke reci nie su zvedavi, varenie je tiez obcas minoritne, hlavne ak sa tam trosku poohovaraju a bude nejaky ten konflikt.
Z tychto evidentnych dovodov ja osobne taketo veci nepozeram a snazim sa ich vyhybat, co sa vsak nie vzdy da, kedze moja zena ich ma zase naopak rada.
A Den D...tam si myslim, ze ta hranica este prekrocena nebola, aj ked suhlasim, ze tam naorcky vyberali aj exotov a samotni "porotcovia" neboli vyberani podla uspesnosti v biznise, ale skor kontroverznosti...takeho Rostocka tam vybrali a dali uplne umyselne, pretoze jeho vizaz a vyjadrovanie si priam ziada konfrontaciu. Do toho ako protiklad nekonfliktna zena a hned mas protikladnu porotu, ktora sa vyvazuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny