Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Silně vulgární urážky v diskuzi

Jak je již zde napsáno. Pokud někdo jde do takového pořadu tak s tím prostě musí počítat. I kdyby byl na oněch stránkách moderovaný chat, tak je to do minuty na YouTube a tam se to hned rozjede. Také na jakoukoli nápravu nevěřím, svboda slova zakazuje cenzuru. Jediná možnost je kontaktovat buďto televizní stanici (nejlépe osobně jináč je jasné že nebudou reagovat (jsou to hovada)) a nebo pokud je to na jiných servrech tak kontaktovat správce servru/diskuse.

Já osobně bych do takového pořadu nikdy nešel, neni to o vaření ale o pomluvách a o tom jak se tam střetnou různé nafoukané povahy a poperou se. Televize jako taková je ztráta času. Ani moc nechápu proč by tam někdo chodil ? To radši uvařit známým aď to ohodnotí. Televize je opravdu jen pro to když se chce někdo zviditelnit, ale věčinou to je v tom špatném slova smyslu.

Co s psychikou ? Jediná možnost je přenést se přez to. Hodit to zahlavu a pokračovat, šance že vás někdo pozná na ulici a bude něco kafrat je téměř nulová. Přeci jen je taková doba. Za týden nebo dva si už nikdo ani nevzpomene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny