Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem postup při dokazování přečinu

Zdravim,
Klasické procedury při dokazování krádeže vynechám.

Jde mi o to zda jako poškozený mám právo nahlédnout v době šetření do ostatních výpovědí zainteresovaných lidí?

Dále pokud mám důkaz že podezřelá-hledaná osoba je (bude) v určitou hodinu na určitém místě zda na toto police musí reagovat a tu osobu v daný čas a ono místo nějak prověřit?

A ještě soukromně hipotetická otázka nebo Váš názor: I když policie ať už blízký známí toho či onoho může se tenhle orgán vyjadřovat o určitých osobách byť i třeba v soukromém rozhovoru o účastníku řízení jako o "vypatlanci"?

díky za názory.

Předmět Autor Datum
polícia nieje povinná konať na Tvoj "príkaz" a pokial nejako postupuje a vyjadruje sa dehonestujúco…
audax 07.12.2014 20:24
audax
nemyslel jsem to tak že jim řeknu kde je ať si vemou neprůstřelnou vestu a jdou pro něj.Prostě mě sp…
kamzl 07.12.2014 20:38
kamzl
pokial máš na takéto jednanie poirotov dôkaz,tak samozrejme sa môžeš obrátiť so sťažnosťou na príslu…
audax 08.12.2014 00:56
audax
Kamzle,Ty máš furt nějaké problémy s úřady,soudy i policií.Takže když si na ně budeš stěžovat někde…
Karel04 08.12.2014 09:56
Karel04
možná že jsem vypatlaný, ale nechat si vybílit barák, legálně se jim snažit pomoct a nakonec se dost…
kamzl 08.12.2014 12:48
kamzl
Z postu poškodeného máš nárok nazrieť až do meritórne ukončeného spisu PZ CZ. Právo je nutné upravi…
Nuda 08.12.2014 15:44
Nuda
? poslední
kamzl 08.12.2014 18:59
kamzl

polícia nieje povinná konať na Tvoj "príkaz" a pokial nejako postupuje a vyjadruje sa dehonestujúco o niektorom účastníkovi konania ,je možné podať sťažnosť na ich konktrolné orgány.......ako svedok alebo poškodený nemáš nárok na nahliadnutie do výpovedí iných počas vyšetrovania,máš nárok na prečítanie si toho,čo Ti polícia predloží na podpis,všetky výpovede si môže ovšem vyžiadať právny zástupca,ktorý Ťa zastupuje/bude zastupovať v prípadnom súdnom konaní....

nemyslel jsem to tak že jim řeknu kde je ať si vemou neprůstřelnou vestu a jdou pro něj.Prostě mě spíš zajímá jak tohle oni řeší, jestli tam maj nějaký určený postup, nebo to házej na vyšší místa ke zhodnocení atak kolem.

Takže pokud mám důkaz že policisti ze známosti dovolili nahlédnout účastníkovi řízení do výpovědí dalších zainteresovaných osob a vyjadřovali se o jednom z nich jako o vypatlancovi s tím že by si měl pozměnit výpověď, jinak že bude všem pro smích tak můžu s tím za st. zástupcem nebo třeba na ten GIBS?

pokial máš na takéto jednanie poirotov dôkaz,tak samozrejme sa môžeš obrátiť so sťažnosťou na príslušný kontrolný orgán polície,tak ako nám bežným smrtelníkom hrozia sankcie za negatívne slovné vyjadrenie na adresu policajtov alias verejných činitelov,rovnako ani oni nemajú právo sa vyjadrovať dehonestujúco na adresu účastníkov nejakého ich vyšetrovania...problém je ovšem v tom,že hrozí to,že oni Ti tú sťažnosť spätne vrátia aj s úrokami......takže si to velmi dobre rozmysli.....

Kamzle,Ty máš furt nějaké problémy s úřady,soudy i policií.Takže když si na ně budeš stěžovat někde výš a pošleš na ně třeba GIBS,připrav se na to,že Ti to příště pořádně spočítají.Já bych do nich moc nerýpal a spíš se snažil být nenápadný.

možná že jsem vypatlaný, ale nechat si vybílit barák, legálně se jim snažit pomoct a nakonec se dostat mezi mlýnský kola...

...něco na tom máte pravdy.

Jde o to, tyhle kamarádský vztahy utnout dřív než se opravdu obrátí proti nám.Potom stejně ten kolotoč nastane a ještě horší.Nemám fakt zájem se pouštět do větších akcí ale s*át na hlavu taky ne.

Výhodou jest že bych v tom nebyl sám, v podstatě to můj nápad nebyl, napadlo nás to víc lidí, kteří díky někomu přišli o hodně.Jenže nosit dříví do lesa by se nechtělo určo i vám.

Napadla mě taky možnost že ten účastník si to jen vymyslel a nic se nedělo, žádné nahlížení nebylo, žádní kamarádi u police nejsou...ale v dnešní době si není člověk jistý ničím.Proto jsme to chtěli(chceme) brát drasticky s tím ať si to pak mezi ssebou vyřeší ti co jsou od toho placení.

Z postu poškodeného máš nárok nazrieť až do meritórne ukončeného spisu PZ CZ.

Právo je nutné upraviť si na vlastný spôsob neporušujúc zákon právneho štátu. (Komunistiská lúza tiež obratom vzala oprate po ´89 roku do vlastných rúk, neporušujúc megazlodejinou cestou s.r.o., a.s., účinné zákony).

Ak máš istotu, kde sa zlodej skrýva, tiesňovou linkou nahlás páchanie zločinu na konkrétnej adrese, že máš subjektívny dojem sluchovým, hmatovým, vibračným vnemom, u.s.w.. Prifičia fízli na tvár miesta aj s obrnenými helikoptérami. Za tvoj subjektívny odhad ťa nemôžu potrestať lebo každý občan má právo nahlásiť zločin ak bol v osobnom presvedčení o....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru