Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výživné

Exekuci může pozastavit exekutor, i když nabyla právní moci.je to jeho právo.nevidíme mu nikdo do hlavy ale příkladem může být to že se mu to vymáhání nevyplatí a to už i třeba kvůli té ústní dohodě ve které viděl že z ní nic nebude.

Vy pak musíte podat, vlastně už toho 4.2. máte stání a tam je ve vašem zájmu dokázat že se nestaral, ústní dohodu můžete zmínit ale soud stejně rozhodne tak že otci nařídí vyživovací povinnost v nějaké výší kterou mu vypočítají z platu(13procent) bohužel od toho data 4.2.na to papír budete mít a to platit musí právník neprávník.leda že by jak jsem psal že bude dělat habaďůry ale dokázat že ta ústní dohoda byla je na vás...pak budete v právu.

Jinak soudce pozná sám a už díky tomu že váš odpůrce si bere na vás právníka že něco není v pořádku a bude na něj pohlížet jinak(prodlužování stání, házení špíny, vyhýbání se placení apod.)

Nikoho bych si nebral, při nejhorším bych požádal nebo to dotáhnul na odročení, než dojde ke stání u KS bych požádal nějakou soudní opatrovnici o radu, nebo o zastupování a projednal s ní případné nové poznatky z prvního stání za přítomnosti OSPODu, kterou bych požádal o účasti na jednání.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny