Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
vymáhať škodu od páchatela na občiansko právnom konaní
audax 31.01.2015 17:08
audax
Přesně tak. A tak tomu bylo i před novelizací OZ. Člověk který ji koupil, ji patrně užíval v "dobré…
Roker 01.02.2015 09:54
Roker
V policejních svodkách na internetu bylo popsáno co dnes již pachatelé komu ukradli, ještě před tim…
kamzl 06.02.2015 00:37
kamzl
... jak je možné že člověk který spáchal recidivu v posledních 3 letech, navíc má přišito dealování…
MachR55 06.02.2015 08:51
MachR55
Pokud se Ti to nelíbí, apeluj na poslance a senátory zvolené v obdovu Tvého bydliště, ať to změní.… poslední
debik 07.02.2015 22:04
debik

Přesně tak. A tak tomu bylo i před novelizací OZ. Člověk který ji koupil, ji patrně užíval v "dobré víře" a nemůžeš po něm vymáhat to, že ji opotřebil. Druhá věc by byla, kdyby ji vědomě kupoval jako kradenou a podařilo by se mu to prokázat. Což ale zřejmě není tento případ, správně?

V policejních svodkách na internetu bylo popsáno co dnes již pachatelé komu ukradli, ještě před tim soudem mi sám ten kupující říkal že to náhodou četl, že vydedukoval podle jmen a popisu místa o koho jde a mě že od vidění zná tak mi věc přišel vrátit,akorát s připomínkou že by radši počkal až jak dopadne soud, že by nerad přišel o peníze nebo o obojí.

Nic díky za info, jen by mě ale zajímalo, když jsem nedávno mluvil s tim pachatelem kam a komu ty kradené věci dal, řekl že vše uvedl při výslechu a do protokolu, ten jsem si vyžádal a jediné co tam bylo že o většině věcí neví kde zkončili protože byl pod vlivem pervitinu a alkoholu-konec citátu, konec pátrání a vyzvídání ze strany komisaře po ztracených věcech.

Škodu-veškerou- teda bubu nárokovat po něm jak jste psali ale zajímalo by mě zda mu to neulehčí,ať už jeho nepříčetný stav nebo to že se jedna z kradených věcí vrátila mimo zásluhu policie?

A ještě jeden dotaz jak je možné že člověk který spáchal recidivu v posledních 3 letech, navíc má přišito dealování drog, řízení pod vlivem omamných látek a bez ŘP + dlužné vyživné čeká na nástup trestu na svobodě?Navíc rozsudek zní 5let nepodmíněně-místo snad osmi které za toto jsou

... jak je možné že člověk který spáchal recidivu v posledních 3 letech, navíc má přišito dealování drog, řízení pod vlivem omamných látek a bez ŘP + dlužné vyživné čeká na nástup trestu na svobodě?Navíc rozsudek zní 5let nepodmíněně-místo snad osmi které za toto jsou

Protože takové jsou u nás zákony. Pokud se Ti to nelíbí, apeluj na poslance a senátory zvolené v obdovu Tvého bydliště, ať to změní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru