Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Namátkové kontroly tašek při odchodu ze zaměstnání

No ona je tu i tradice okrádat zaměstnance a mzda 8000 (donedávna minimálka a ani ta nová) opravdu nedostačuje ani na jídlo a nájem, natož na splátky koupě pračky, bundy nebo obuvi, takže prostě zlodějnou je. Zaměstnavatel okrádá rodinu dotyčného, která mu musí příjem dorovnat, aby přežil, případně to zaměstnanec může řešit zmrzačením si zdraví za tyto peníze nakoupenými zlevněnými shity místo jídla, jedy nasáklými levnými hadrami od vietnamců apod. nedůstojným bydlením po několika lidech v místnosti apod. českými zvrácenostmi.

Moje zkušenost je zase taková, že se nejvíce krade tam, kde zaměstnavatel zaměstnance okrádá. A tu mám i z pohledu zaměstnavatele, srovnám-li naše zkušenosti s konkurencí, která si na krádeže neustále stěžuje, zatímco u nás se objevily jen 2x a ihned byly nahlášeny (prásknuty) loajálními zaměstnanci. Ono totiž do značné míry platí, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Takze pro zadavatele: vec se na tak, muzete odmitnout, neni problem. Bude privolana PCR. Az to udelate potreti jsem zvedav, co na to zamestnavatel.
No já hlavně jsem zvědav, co na taková falešná ničím neopodstatněná volání řekne policie. Myslím, že nejpozději po tom třetím už by výjezd mohla firmě přeúčtovat. Nemluvím samozřejmě o situacích, kdy je důvodné konkrétní podezření, že dotyčný něco opravdu ukradl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny