Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zrušení smlouvy UFON 3G internet

Prosím o radu jakým způsobem ukončit smlouvu o poskytování služeb. V 03,2014 jsem uzavřel smlouvu na dva roky. Po půl roce bezproblémového používání internetu se kamsi vytratil v naší vesničce signál. Požádal jsem proto o ukončení smlouvy z důvodu že již půl roku platím 290.- naprosto zbytečně aniž bych jen jedinkrát službu použil.Dnes jsem na placené lince811811811 dostal odpověď ve smyslu že mi bude naůčtován poplatek 3380,-a smlouva ukončena k 01,04,2015. Jak se bránit? Děkuji za radu.

Předmět Autor Datum
Pokud platíte službu a tato služba vám není poskytována, máte nejprve písemně (doporučeně) vyzvat po…
Araneus84 17.02.2015 15:23
Araneus84
Toť otázka... Záleží jak je smlouva postavena. Například pokud si zřídíte paušál u T-mobile, těžko u… poslední
Roker 17.02.2015 17:46
Roker

Pokud platíte službu a tato služba vám není poskytována, máte nejprve písemně (doporučeně) vyzvat poskytovatele k tomu, aby provedl nápravu. Až na základě toho, že nebyla poskytnuta náprava (toto mít prokázáno např. formou notářského zápisu, že služba neběží) podat výpověď služby pro neplnění smlouvy ze strany dodavatele.

Toť otázka... Záleží jak je smlouva postavena. Například pokud si zřídíte paušál u T-mobile, těžko uspějete s argumentací, že "u vás doma, kde se nejčastěji zdržujete, není na T-mobile signál a proto žádáte ukončení smlouvy pro její neplnění..."
Takže záleží, zda smlouva garantuje signál v té a v té lokalitě, pokud nikoli, tak se nedá noc dělat...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru