Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem neuznaná reklamace

zdravim. a vysvětlim o co jde:

10.1.2015 jsem si zakoupil použitý mobilní telefon ACER.

17.1. telefon po připojení k nabíječce nereagoval a zčernal.U prodejce a nebojím se říct že to byla "Mobilní pohotovost" jsem na něj dostal půlroční záruku.

Po reklamaci, tj. toho 17.1. do dnešního dne jsem jim zkoušel denně volat a občas psal emaily a doufal jsem že mi sdělí stav reklamace.

Když jsme tam dneska přijeli telefon nám vrátili s tim že v něm našli cizí látku a zoxidované kontakty.reklamace bo jiné řešení situace nepřípustné.

Chci se zeptat zda záruka na použitý přístroj-v tomto případě telefon- platí nebo mohou věc "odložit" a odkázat na autorizovaný servis ACER s tim že oni záruční opravy nemohou provést.

po neuznání výsledků reklamace mi nenabídli žádnou schůdnější možnost než telefon odeslat k nim zpět do servisu ač neskrývaně mi sdělili že se vrátí ve stejném stavu-tudíž neopraven.

Nemají povinnost vůči mě dané záruce mobil prohlédnout,rozebrat ho, nakonfigurovat, základně nastavit a doufat že půlrok vydrží? nebo jim stačí takovýto použitý přístroj přijmout do záruční opravy, najít v něm nějakou chybu a tu reklamaci stornovat?

díky za odpověď

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny