Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ve škole mi ubližují - jak se bránit?

Ucitel nevystupuje verejne, nie je verejnym cinitelom, a preto nemusi strpiet nahravanie pocas vycuovania. Co si myslis preco je na skolach tak malo kamier? Na chodbach sem tam su, ale v triedach nie. Pritom som bol na par skolach, kde to riaditelia chceli zaviest (skor na ochranu ucitelov ako ziakov) museli od toho ustupit na zaklade paradoxne jednotneho protestu rodicov a ucitelov. Navyse ak by si si dal pracu par takychto sporov uz prebehlo a vzdy v prospech nahravaneho (na sude).
Je to paradoxne, ale ak natocis vraha pri vrazde, pripadneho ho nahras na mobile ako sa ti priznava a jeho pravnik to napadne na sude je vysoko pravdepodobne, ze to sud ako dokaz zamietne, pretoze dokaz nebol urobeny v sulade so zakonom.
Obcas si staci nieco pozriet v TV, naposledy ma zaujal pripad cloveka, co natocil kamerou na dome ako mu rozbijaju okna, policia pachatelov identifikovala, ale nasledne do toho vstupil Urad na ohcranu osobnych udajov, mladenci boli cisti lebo policia nezobrala kamerovy zaznam ako dokaz a chlapik celki obvineniu zo strany Uradu na ochranu osobnych udajov.
Musel zasiahnut az vas najvyssi sud, kde to nastastie vyhral, takze on sudeny nebude, ale obcas mam pocit, ze zijeme v Bananistane.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny