Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nalezená občanka, co s ní ?

Vzpomněl jsem si díky vám na podobnou věc která se mi stal ještě za totáče,která mně už tehdy měla odradit od zvedání věcí.
Byl jsem dítko školou povinné jednoho zasněženého večera jsem se šel u nás na vesnici projít (hodit pár koulí sněhu sousedům do oken :-) ).
Při bloumání vesnicí jsem procházel kolem zastávky autobusu, kde jsem uklouzl na zasněžené složce s nějakými papíry.Vzal jsem je domu prostudovat v té době nebylo do čeho píchnout nebyly x-boxy ani HBO-čko :-) .
Už ve dveřích sem dostal facku kde že sem tak dlouho a co že sem tak mokrý, složka mi byla zabavena, že tomu stejně nerozumím.
Byly to plány k rodinnému domku, fotřík mi zdělil že on je odevzdá že to je drahá věc a že já bych dostal tak možná propisovačku to on už ví jak nato.
Příštího dne se okoupal,oholil, vzal si sváteční oblek a podle adresy na plánech takto nachystaný a natěšený nastoupil do autobusu z oné zastávky kde já je předešlého večera našel a odjel o dvě vesnice dále kde dotyčný bydle.
Z vyprávění vím že mu otevřela mladá žena a co prý chce, tak jí můj otec podávajíc plány od jejich nového domu zdělil onu historku kterou jsem tady popsal, lehce přikrášlenou o svůj podíl který tady nebudu zmiňovat ale asi si ho domyslíte.
Jak to dopadlo ? žena začala vřeštět že to ožralé hovado ( manžel ) jí ráno než šel na šichtu do ouška pošeptal že má pro ní překvapení právě že čekala jaké, ale že ztratil plány k jejich hnízdečku lásky za které zaplatili xx tisíc opravdu netušila, a bouchla milému tatíkovi před nosem dveřmi, bez poděkováni a čehokoli jiného o čem si můj otec okoupán, oholen a navoňán myslel že dostane.
Jak to dopadlo doma ? čekal jsem na něj nedočkavě a těšíce se z přinesených darů, jsem se otce dotázal co a jak, co to tedy je, ta věc co za své úsilí dostal.
Byl mi zdělen ( až po několika letech ) přesný popis toho co se stalo dneska se tomu zasměji, otec už tady není tak mu to ani nebude vadit.
Prostě po tom co mi zdělil co se starám že nic nedostal jsem mu odpověděl že kdybych tam šel já tak bych dostal aspoň tu prupisku, tak jsem dostal takovou baňu až mi chudákovi snoplik vyletěl :-).
Takže poučení zní, ale houby, zase já blbec až něco najdu tak to seberu a budu s tím mít starost a možná nějakou pěknou příhodu až budeme v důchodu před domovem plkat s vrstevníky o ničem a okukovat ženský co projdou, protože se už na nic nezmůžeme ani na zvednutí občanky která se tam bude někde válet....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny