Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Doporučenka z úřadu práce

pokud jim na ÚP do těch 3 dnů dáš prokazatelně najevo že tě vemou u tam či onam jak píšeš, považuj tu jejich "doporučenku" na pilu za bezpředmětnou.

O domluvě na nabízených zaměstnáních, které ti ÚP dohodlo se nedá mluvit.Je několik možností jak to dopadne a všechy stojí za vyliž...

Prvně to že i kdyby tě někde vzali musí ti dát zkušební dobu a to bývá 3 měsíce, jestli si najdeš něco lepšího, odejdeš ihned.Jestli ti dají smlouvu na neurčito(demagogie-ale stát se může) počítej že 2 krásný měsíce ještě ze zákona musíš dělat-bo jít marodit-nějakej moribundus najít v těle bude potřeba.

Pak máš možnost tam jít sám s tou "doporučenkou" z ÚP, zahraješ divadlo typu, že to máš daleko, že jsi kuchař a ne truhlář, jsem alergický na prach a ta pila ti tam dá...a to pozor! žádný že tě neberou kvůli těm příkladům co jsem ti psal ale pošlou po tobě nebo doporučeně na pracák něco v tom smyslu že "místo je již obsazeno a další vhodnou pozici pro tebe nemají"

Hele jestli rada na dnes a hodně rychá: až tam dneska půjdeš pověz jim na pracáku o tvém místě, tu brigádu-bo zkoužku bych nezmiňoval, mohli by to brát že jsi při evidenci na pracaku delal na černo, pak jak tu píšeš bys musel doplácet to zdrávko a socku- při nejmenším dostaneš nějaká lejstra pro toho budoucího zaměstnavatele a během pár dní to s pracákem dořešíš aby tě mohli vyřadit a ty v klidu pracovat.

prostě se dneska ještě stav u toho koho jsi si našel, na personálním nebo s vedoucím se domluv buď o papíru pro pracák,nebo si řekni aspoň o telefon, oni mu zavolají a dořeší zbytek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny