Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mění se číslo řidičského průkazu po doplnění informací ?

Dobrý den,
dodělávám si profesní průkaz řidiče zkoušky mám až ke konci měsíce. Budu potřebovat ještě digitalni kartu do tachografu. Mohu si o ni požádat už teď, když ještě nemám nový řidičský průkaz se zapsaným profesním průkazem ? V žádosti o kartu do tachografu se uvádí právě číslo ŘP, a já nevím zda když mi budou řidičák vyměňovat kvůli vypsání profesního průkazu se změní i číslo toho dokladu. Potom by to nesedělo s kartou do tachografu.
V pátek se na to půjdu zeptat na úřad, ale kdyby někdo poradil dříve tak bych byl moc rád.

Předmět Autor Datum
Budete mít nové číslo řidičáku.
milan.cukrar 13.05.2015 14:16
milan.cukrar
Na obou bude jinačí.Měl jsem podobný problém ale po konzultaci s odborem dopravy mi bylo zděleno že…
martin906 21.05.2015 18:31
martin906
To jsem potřeboval vědět díky moc. V autoškole mi právě bylo řečeno,že si ho můžu vyřídit už teď. Al… poslední
Jozan 21.05.2015 21:17
Jozan

Na obou bude jinačí.Měl jsem podobný problém ale po konzultaci s odborem dopravy mi bylo zděleno že to ničemu nevadí.Při následné policejní kontrole jsem se na to znova zeptal a od policie mi bylo řečeno že jsou s tímto problémem obeznámeni a nemají tomu věnovat pozornost.Už takto jezdím 3 roky a ani BAGouni s tím nemají sebemenší problém.

To jsem potřeboval vědět díky moc.
V autoškole mi právě bylo řečeno,že si ho můžu vyřídit už teď. Ale když jsem pročítal různé weby tak někde píší, že je to v pohodě a někde zas že v Německu by s tím mohli mít nějaký problém. Minule jsem to na úřad nestihl tak zítra tam zajdu a pojedu tam alespoň na jistotu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru