Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mění se číslo řidičského průkazu po doplnění informací ?

Dobrý den,
dodělávám si profesní průkaz řidiče zkoušky mám až ke konci měsíce. Budu potřebovat ještě digitalni kartu do tachografu. Mohu si o ni požádat už teď, když ještě nemám nový řidičský průkaz se zapsaným profesním průkazem ? V žádosti o kartu do tachografu se uvádí právě číslo ŘP, a já nevím zda když mi budou řidičák vyměňovat kvůli vypsání profesního průkazu se změní i číslo toho dokladu. Potom by to nesedělo s kartou do tachografu.
V pátek se na to půjdu zeptat na úřad, ale kdyby někdo poradil dříve tak bych byl moc rád.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na obou bude jinačí.Měl jsem podobný problém ale po konzultaci s odborem dopravy mi bylo zděleno že…
martin906 21.05.2015 18:31
martin906
To jsem potřeboval vědět díky moc. V autoškole mi právě bylo řečeno,že si ho můžu vyřídit už teď. Al… poslední
Jozan 21.05.2015 21:17
Jozan

Na obou bude jinačí.Měl jsem podobný problém ale po konzultaci s odborem dopravy mi bylo zděleno že to ničemu nevadí.Při následné policejní kontrole jsem se na to znova zeptal a od policie mi bylo řečeno že jsou s tímto problémem obeznámeni a nemají tomu věnovat pozornost.Už takto jezdím 3 roky a ani BAGouni s tím nemají sebemenší problém.

To jsem potřeboval vědět díky moc.
V autoškole mi právě bylo řečeno,že si ho můžu vyřídit už teď. Ale když jsem pročítal různé weby tak někde píší, že je to v pohodě a někde zas že v Německu by s tím mohli mít nějaký problém. Minule jsem to na úřad nestihl tak zítra tam zajdu a pojedu tam alespoň na jistotu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru