Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zapis trvaleho bydliste zpet k rodicum

Zdravim,

nedavno jsem prodal byt a potrebuju si presunout trvale bydliste, zpet to mista meho rodiste. Presto, ze tam jiz vice nez dekadu nebydlim, tak nekde napsan byt musim :) V soucasne dobe jsem v pronajmu kde to nejde.

Tak bych se prosim potreboval zeptat co je treba k prihlaseni trvaleho pobytu na misto kde nejsem napsan v katastru? Predpokladam, ze vypis z katastru nemovitosti, ale dale mi toto budou muset "nejak" odsouhlasit rodice? A musi oba dva kdyz je byt SJM?

Dekuju

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak prepis uz probehl. Pokud by to nekoho zajimalo tak napisu co je vlastne treba. Pro prepis trval… nový
Konys 05.09.2015 14:14
Konys
Podle nového občanského zákoníku už nepotřebuje souhlas pronajimatele. poslední
HPa 06.09.2015 11:08
HPa

Tak prepis uz probehl. Pokud by to nekoho zajimalo tak napisu co je vlastne treba.

Pro prepis trvaleho bydliste vyplnujete zluty formular a za zadni strane je primo cast kde se vyplni personalie "poverene osoby", v pripade ze se prehlasujete nekam, kde nejste majitel nemovitosti. Poverena osoba to tam musi podepsat, podpis musi byt pochopitelne overen. Pripadne muze s Vami vycekat frontu a podepsat primo pred urednici. To jde taky. Pokud je byt v SJM, tak staci souhlas pouze od jednoho z manzelu. A udajne nemusite ani dokladat vypis z katastru dane nemovitosti. Na urade by si to meli najit sami. Nicmene ja sem ho mel. Poplatek byl 50 kc

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru