Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se bude řešit udavačství v EET?

Víš, ona když ta tvá "krádež" neplacení daní je vlastně ve velkém posvěcována státem samým:
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/vlada-cssd-odpu stila-dane-paroubkovu-hotelierovi_32978.html#.VbX6 3vntlVI

Tedy si člověk opravdu řekne, že když stát nepotřebuje desítky miliónů, zjevně nepotřebuje ani ty desítky/stovky tisíc od tebe.

Pominu teď sociální dávky aneb umělé udržování spodiny při životě a prznění lidského genofondu v zájmu humanity (degenerovaného ještěra/hada/psa apod je třeba usmrtit, aby se vadné geny nepropagovaly do další generace, degenerovaného člověka je třeba podporovat a dávat mu výsady). Stačí se podívat např. na to, jak rozumně nakupuje propagační předměty ministerstvo kultury, za kolik se staví dálnice, jaké jsou platy manažerů státních firem (a to ať už firma vydělává nebo prodělává - viz Tvrdík v ČSA), obecně se mrknou na veřejné zakázky, atd. atd.
Placením daní tento stav podporuješ a stojíš za ním. Tím, že na tyto věci přispíváš, jsi jejich spoluautor.

To jen tak jako doplnění tvého pohledu ve stylu: Aby se toto všechno změnilo, je základem svědomitě platit daně a udávat neplatiče (zloděje), protože pak se to všechno změní.

Mimochodem rovněž zajímavý článek o švédském zdravotnictví "zadarmo", kde lidé svědomitě a poctivě platí daně a mají vysoké standardy morálky. Tam se jim ta "změna odspodu" stále nějak nedaří. V čempak asi udělali chybu ?
http://www.mises.cz/clanky/pravda-o-svedskem-zdrav otnictvi-1202.aspx

Zajímá mě, kolik let/desetiletí ještě bude třeba, než si lidé uvědomí, že socializmus (novodobě nazývaný vzletně a nesprávně solidarita) nemůže a nebude nikdy a nikde fungovat v žádné podobě... Hezký příklad z praxe, který pochopí každý.
http://adamabelovsky.blog.idnes.cz/c/242410/Obamuv -socialismus-experiment.html

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny